Zvezdan i Anđela obmanuli sve, raskid je samo farsa: Slavnić se odao jednim potezom, pa se nespretno pravdao

Vest o raskidu Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić iznenadila je sve. Anđela se odmah oglasila iz porodične kuće u Đenovićima i potvrdila da je došlo do raskida te da je odlučila da se posveti poslu i porodici.

Međutim, društvenim mrežama se masovno šire objave njihovih fanova u kojima navode kako je par navodno lažirao raskid zbog marketinga, te da su „zarad reklame spremni na sve“, pa čak i na ovaj korak.

Kao dokaz ovih tvrdnji fanovi navode činjenicu da Zvezdan i dalje koristi zajednički nalog na Tik Toku gde izbegava pitanja o raskidu.

„Kao raskinuli, a on i dalje prosi za foloverse na zajedničkom nalogu“, „Ovima zafalilo pažnje, pa se dosetili da raskinu“, „Šta sve ovo dvoje neće izmisliti samo da bi bili u centru pažnje“, glase neki od komentara na mrežama.

Povodom spekulacija na tu temu oglasio se i Zvezdan za domaće medije.

„Jaoj! Ljudi svašta pišu i nagađaju, ali te nebuloze da smo lažirali bilo šta nisu tačne. Zašto bismo lažirali tako nešto?! Pa, nikome nije lepo da radi tako nešto“, rekao je Zvezdan.

Anđela je nakon raskida sa Zvezdanom spakovala kofere i otputovala kod roditelja u Crnu Goru odakle je otkrila detalje raskida.

„Na kraju sam izabrala svoju porodicu i mir, svoju budućnost i sebe na prvom mestu, samo ono što je za mene najbolje. Želim da budem prava Anđela, sa ljudima koji su me vredni. To je u krvi svakog ko je rođen ovde, ja kad odlučim, kad presečem, tu je kraj. Borim se samo za taj cilj i ne posustajem“, naglasila je Anđela, a zatim otkrila da sa porodicom renovira kuću i da planiraju da je prodaju.

Izvor: kurir.rs