Zorica Marković napravila haos u emisiji – Krenula da ruši nameštaj, svi se pitaju šta se ovde dešava

Pevačica Zorica Marković poznata je kao šoumen, te svuda gde nastupa napravi posebnu atmosferu. Ona je nedavno gostovala u jednoj emisiji prilikom koje je uradila jedan potez koji je šokirao sve.

Nju je pogodila pesma koju je izvodila i u tom trenutku je krenula da ruši sve pred sobom, a tom prilikom su se svi šokirali. Ona je prevrnula garnituru koja se nalazila ispred sebe, dok su se brojni gledaoci kraj malih ekrana pitali: „Šta se ovde dešava?“.

Podsećanja radi, pevač i bivši zadrugar Mikica Bojanić prokomentarisao odnos sa Zoricom Marković, koji tokom rijalitija nije bilo ni malo dobar.

„Nismo izgladili neke odnose jer od starta tu nije bilo sve kako treba. To su videli i gledaoci. Svako ima svoju priču i svako će da brani sebe. Ja nisam taj tip čoveka. Kada pogrešim, kažem pogrešio sam i nemam problem sa tim. Ona je mene od starta provocirala, sada ne znam da li je htela da to bude rijaliti. Bilo je svađa, ali ne mislim ništa loše o njoj. Svi znamo da je ona veliki pevač i radnik, ali njeno ponašanje u rijalitiju ne podržavam i meni se to nije svidelo“, rekao je mlađi Bojanić.

Izvor: paparazzo.rs