Živela je u kamperu, vozila se đubretarskim kamionom: Naša glumica se ovako snalazila, WC nije bio u funkciji – „Naučila sam da mi ne treba vila“

Glumica Matea Milosavljević koja se proslavila ulogom Sofije Šubarević u seriji „Igra sudbine“, ispričala je svojevremeno da je zbog dečka živela u kamp kućici na Adi Ciganliji, a njena izjava izazvala je mnogobrojne rakcije javnosti.

Glumica je tada, gostujući u emisiji „Šok-tok“, rekla da je to za nju bilo predivno iskustvo, da su njeni prijatelji tako nešto očekivali od nje, dok su mama i baka bile u šoku zbog te njene odluke.

– To je jedno prelepo iskustvo, živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer to je bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom i onda je došao red na Beograd i jedino gde smo mogli da stavimo to je bio parking Ade Ciganlije – ispričala je Matea.

„Stvarno je jedno predivno iskustvo, i na prvu pomisliš kao ‘kako ću da živim ovde’, ‘kako ovo, kako ono’, ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan. Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš lepše. S obzirom da me poznaju, svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su onako malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih. Naučila sam da mi ne treba vila, da mi ne treba ne znam kakav stan i luksuz, ovo je luksuz! Bilo je raznih nezgodnih situacija. Baš je bilo, onako, hladnih noći. Nije bio funkcionalan toalet, tako da smo se i tu snalazili na razne načine. Sve to ima svoju draž. Lako je širiti se po stanu i uživati, hajde uživaj pod ovakvim okolnostima“, rekla je tada Matea.

Ona je pre nekoliko meseci opet šokirala sve kada je pokazala kako se vozi sa đubretarima. Glumica se tada, bez ustezanja, popela na kamion i tako vozila, što je završilo na Instagramu.

„Kratko, ali jako slatko iskustvo, moram priznati“, napisala je ona u opisu objave.

Izvor: kurir.rs