Zdravko Čolić odbio legendarnu pesmu koja je postala nezaboravan hit – najveća greška u karijeri

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga otkrio je istinu o spekulacijama da se Zdravko Čolić i dan danas kaje zato što je odbio pesmu „Kad hodaš.

Kako su mediji ranije pisali, Čola je pesmu odbio jer nije prepoznao hit, Bajaga je otkrio da je istina o tome drugačija.

– Nije mi nikada bilo žao, pesmu mogu i ja da otpevam. Nije Čola stvarno odbio ovu verziju pesme „Kad hodaš“. Ja sam imao jednu, iskreno, slabiju verziju koju sam mu prvo ponudio i koju on nije prihvatio – ispričao je Bajaga i dodao:

– Imao sam jednu strofu viška i mislim da mi je falila glavna tema, mi smo njemu doneli. Pozvao nas je on i Kornelije Kovač, otišli smo ja i moj kum Miša Aleksić, tada sam ja bio još u „Rbiljoj čorbi“ i mi smo mu doneli tada četiri stvari: „Tvoje oči“, „Afriku“, „Kad hodaš“,.. iskreno, ja nisam dobro završio tu pesmu, a sigurno je ni ja ne bih uzeo u tom izdanju, kao što nije ni Čola – iskreno je odgovorio muzičar.

On je naveo i da je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu i da se i danas kaje zbog toga.

– To je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu, Čola bi to sigurno prepoznao. A nikada mi nije žao pesmu, uvek možeš i ti da je otpevaš – ispričao je Bajaga u emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji.

Izvor: kurir.rs