Zdravko Čolić godinama čuvao tajnu o vanbračnom sinu: Evo kako izgleda i čime se bavi (FOTO)

Zdravko Čolić je legenda pop muzike, koji je popularan u celom regionu, ali i šire. Iako je na Evroviziji nastupao davne 1973. godine s pesmom “Gori vatra”, evrovizijski fanovi iz celog sveta i dalje pažljivo prate njegov rad.

Neverovatna priča čiji je glavni junak vanbračni sin Zdravka Čolića priča se po gradskim kuloarima, i to sve zbog jedne šokantne izjave koja je dospela u medije. Svi znaju da se ovaj poznati muzičar oženio veoma kasno, suprugom Aleksandrom, i da imaju dve ćerke Laru i Unu. Međutim, ono što je nepoznato javnosti su partnerke koje je imao ranije, a o kojima se nije mnogo znalo. Baš iz ovog razloga bilo je lako svima da lako poveruju u najnovije priče po kojima pevač ima i starijeg sina.

Do svega ovoga je došlo zbog šale muzičara Amira Kazića Lea, kojeg su 90-ih godina mnogi poredili sa Čolićem. Kružile su i glasine da mu je Čola otac. Za razliku od Zdravka, Leo je te priče demantovao odmah, ali je i rekao da mu te tvrdnje imponuju.

– Rekao sam da će mi Zdravko to skupo platiti, tražiću alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mestu, snimio bih duet, pa da pokažemo jesmo li zaista toliko slični i vizuelno i vokalno ili nismo. On je od mene stariji samo 14 godina i nikako ne može da mi bude otac – rekao je ovaj navodni vanbračni sin Zdravka Čolića te je još i dodao:

– Nije mi baš jasno zašto Čola ćuti, kada svi o tome pričaju. Na njegovom mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi ućutali – rekao je Leo.

Izvor: story.rs