Zarada i do 300.000 dinara mesečno: Oglas za posao električara podigao buru na internetu – „podvala“ ili realnost

Jedan oglas za posao električara napravio je pometnju na društvenim mrežama, jer firma koja traži servisera bele tehnike nudi platu od čak 300.000 dinara!

Naime, jedna firma iz Beograda postavila je oglas u kojem traži radnika na poziciji električara i servisera bele tehnike. Ova kompanija je ponudila platu u iznosu od čak 300.000 dinara!

Veoma dobro ste pročitali, u pitanju je taj iznos. Mesečna zarada iznosi od 100.000 do 300.000 dinara, a uključen je i rad na procenat. Ono što se traži od kandidata jeste iskustvo, kao i posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Rad bi se izvršavao na teritoriji Beograda i Novog Sada.

Međutim, ovaj oglas je napravio haos na društvenim mrežama. Konkretno, zbog visine plate. Mnogi su bili iznervirani jer su, kako su rekli, učili školu bespotrebno.

„Da vide zainteresovanost ili ako jeste 300k ne verujem ali svaka čast“, „Sve vreme spremam ženu da nam sin bude zanatlija (ko tata), kakav fakulteti, kakvi bakrači. Obraćam mu se sa majstore“; „Za šta sam ja učio Furijea…“; neki su od komentara na ovaj oglas koji je završio na društvenim mrežama.

Izvor: mondo.rs