Zaprepastićete se kada vidite ko je prvi muž Dare Bubamare: Bio je u zatvoru, godine učinile svoje, pa sada ovako izgleda (FOTO)

Naša poznata folk pevačica Dara Bubamara jedna je od onih koji svakim potezom intrigiraju javnost, pa se njena privatnost često provlači kroz domaće medije, međutim retko ko zna da je ona već bila u braku i pre braka sa biznismenom Milanom Kesićem sa kojim ima sina Konstantina. Prvi muž Dare Bubamare, za razliku od drugog sa kojim ima dobre odnose i nakon razlaza, tema je o kojoj Dara ne želi da priča javno.

Pevačica je sa Lazarom Dugalićem Lakijem bila u emotivnoj vezi pet godina, tajno su stupili u bračnu zajednicu, koja je trajala šest meseci. Razveli su se 2007. godine, aodmah nakon što više nije bila sa njim pevačica je uplovila u romansu sa Milanom, za kojeg se 2008. godine i udala.

Dok je ljubav među njima bila velika pričalo se da je zbog sumnjivih poslova sa automobilima bio u nemačkom zatvoru, a pošto je Dara bila ludo zaljubljena, non stop je bila uz njega, posećivala ga je i pisala mu pisma.

Iako je na pitanja o Lakiju nerado odgovarala, iako je prošlost daleko iza nje, ona je jednom prilikom rekla kako joj je taj period života bio najteži:

– Taj period života pamtim kao najteži. Bilo mi je mnogo teško, pa sam utehu pronalazila u uspesima na poslovnom planu. Veoma je teško da u isto vreme privatni život i posao budu savršeni. Međutim, ja sam veliki borac i do svojih ciljeva dolazim po svaku cenu. Mnogi su mislili da ću se povući sa estrade dok Laki ne bude pušten, ali bila sam jača i istrajnija nego ikada. Pesme sa albuma koje su objavljene u tom periodu su hitovi, punila sam diskoteke, kažu da nikada bolje nisam izgledala. I sebi i drugima sam dokazala da sam najjača. Mnogo obaveza koje sam imala su uticale na to da ne razmišljam o svakodnevnim problemima i da što lakše proživim te teške dane. Vikendima sam nastupala po inostranstvu, a svake srede odlazila kod Lazara u posetu – rekla je pevačica jednom prilikom, a pošto su razlike među njima bile nepremostive, pevačica je utehu našla sa Milanom, za kojeg se udala dok je još papirološki bila u braku sa Lakijem.

Laki Dugalić se po medijima provlačio i 2016. godine, nakon što ga je policija privela zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, ali ni ovu temu ona nije htela da komentariše, pa je samo rekla da je Lazar ne interesuje.

Danas nije poznato čime se prvi muž Dare Bubamare bavi, a sudeći po slikama koje je svojevremeno objavljivao na Facebook profilu reklo bi se da se oprobao i u politici, a evidentno je i da se fizički nije mnogo promenio od vremena dok je bio u vezi sa muzičkom zvezdom, s obzirom na to da je prošlo mnogo godina od tog perioda.

Izvor: story.rs