Za ispunjenje želja treba uraditi samo jedno: 12. 12. se smatra najmoćnijim danom u godini – danas je sve moguće

Decembra, dvanaestog dana u tom mesecu otvara se portal broja 12 što znači da pozitivna energija ulazi u sve nas. Ovaj numerološki niz svakom od nas doneće određenu poruku svemira.

Na primer, ako ste na pogrešnom putu, pojaviće se osećaju koji će vas podstaći da se vratite na raskrsnicu života i odaberete dobar put za sebe.

Sve što treba da uradite je da budete otvorenog uma i pratite znakove koje vam Univerzum šalje.

12 je u numerologiji moćan broj koji simbolizuje promene, ali one su jasne, lagane i direktne. Označava kraj jednog ciklusa i otvaranje novih vrata života u kojima ćete uspeti da se suočite sa izazovima i pronađete više nade za godinu koja nam tek dolazi.

Takođe, ovaj niz nas podstiče da se povežemo sa vlastitim bićem, pročitamo kodove sopstvene duše i odgonetnemo šta je to što nam više nije potrebno i što nas sabotira. Takvu energiju vredi otpustiti, a prihvatiti i prigrliti novu kosmičku snagu promena koja nam stiže.

Danas je važno započeti nešto novo, nešto što ste dugo želeli da uradite. Sve što danas započne, ima izgleda da doživi uspeh. Uživajte u današnjem danu i afirmišite ono što želite da postignete.

Na šta obratiti pažnju

Nemojte težiti savršenstvu, perfekcionizam je sprečio da se mnoge velike ideje ostvare samo zato što nikada nisu postale „savršene u svakom pogledu“. Takođe u crvenom postoji šansa da postanete zavisni od partnera, gledajući ga kroz ružičaste naočare.

Na današnji dan snažna je energija kreativnosti, kao i čistog služenja i pomoći ljudima.

Danas se možete izraziti kroz bilo koju vrstu kreativnosti, inspiracija ne treba dugo da čeka. Dobro je baviti se dobrotvornim radom.

Kontrolišite svoje raspoloženje – sumorni i neprijateljski raspoloženi ljudi rizikuju da upadnu u nevolje.

Izvor: stil.kurir.rs