Voditeljka RTS raskinula veridbu posle 5 godina: Otkriva detalje iz života koje se nikada ranije ne bi usudila

Voditeljka „Beogradske hronike“, Slađana Tomašević je rekla da je srećno zaljubljena nekoliko godina nakon raskida veridbe i veze od čak pola decenije, a i ako deluje stalno sigurna u sebe, voditeljka ističe da stalno sebi traži mane i da se retko kada gleda na televiziji.

Važite za jednu od najatraktivnijih voditeljki. U čemu je tajna?

– Tajne nema – to sam ja. Ako je to mišljenje većine – hvala!

Kako se nosite sa udvaračima?

– E, sada ste me nasmejali, sve je pitanje vašeg odnosa i stava. Uvek morate da date signal ili “dozvolu”. Muškaci su i dalje džentlmeni i niko ne prelazi granicu dobrog ukusa. Bar je to moje iskustvo. Stvarno, mislim da je sve to do nas žena.

Da li sada postoji neko ko Vam je ukrao srce?

– Postoji, ali nije ga “ukrao”, sama sam ga dala i to “na dlanu”.

Da li posle toliko godina postoji neka vrsta treme tokom vođenja emisije?

– Ne umem da definišem taj osećaj. Ne mogu da kažem da je to trema, ali to je neki neobičan osećaj, koji uglavnom mogu da razumeju oni koji se bave ovim poslom. Kada čujete špicu i upali se ona crvena lampica na kameri, sve dok taj neobjašnjiv osećaj postoji i deluje, radiću ovaj posao.

Da li gledate sebe na televiziji?

– Uglavnom ne. Uvek tražim sebi mane. Razmišljam kako sam trebala ovako ili onako, nije dobro ovo ili ono, čak ne znam ni da li sam realna. Smeta mi i moj glas. Neke razgovore moram zbog sebe da čujem. Da bih bila sigurna kako je to bilo u izlazu.

Izvor: kurir.rs