Viki Miljković objavila sliku bez šminke: Malo se zateže, malo prodaje stanove – Svi se pitaju da li je to zaista ona

Pevačica Viki Miljković objavila je fotografije na svom Instagram profilu iz jedne ordinacije gde je otišla na ulepšavanje. Naime, ona je pokazala pripremu za tretman botoksom.

Na snimku se vidi kako doktor stoji pored nje i drži spreman špric, a Viki priča u kameru: „Kad ga vidim ne bude mi dobro“, misleći na špric.

U sledećem trenutku pevačica objašnjava kako sa svojim lekarom malo priča o svom novom poslu – prodaji stanova, a „malo se bocka“.

Inače, Violeta Viki Miljković je sa svojim suprugom Tašketom od pre par godina u novom biznisu sa nekretninama, i važi za jednog od najboljeg prodavca stanova u prestonici.

Njen sin Andrej nedavno je imao neprijatnu situaciju kada su ga sreli migranti, a pevačica se osvrnula na taj događaj rekavši:

„Jako sam potresena. Hvala Bogu, Andreju se nije ništa desilo, s obzirom šta je moglo da bude. Nisam neko ko odmah iznosi sve u medije, ali ovo sada radim zbog druge dece, čiji roditelji nisu javne ličnosti, pa ne mogu na ovaj način da se obrate javnosti, moje dete je još i dobro prošlo“, ispričala je Viki Miljković.

Izvor: mondo.rs