Vikend horoskop za period od 10. do 12. decembra: Bikovi, ne donosite odluke preko noći

Ovan

Na poslu ste pod nekom vrstom pritiska. Neko testira vaše granice izdržljivosti. Sada nije vreme za ispravljanje krivih puteva. Vikend iskoristite da posložite misli, i da obuzdate vaše reakcije. Početak nedelje donosi poboljšanje.

Bik

Ljubavni i stambeni problemi sada dostižu vrhunac. Nemojte ništa odlučivati preko noći. Subotu i nedelju iskoristite za odmor i opuštanje. Nežan i topao razgovor svima prija a posebno voljenoj osobi. Probleme doma rešavajte u nedelju.

Blizanci

Vi ste u dobroj energiji i potrudite se da tako ostane i u danima vikenda. Biće iznenadnih oštrih reakcija od bliskog okruženja, ali vi nemojte nasedati. Mir koji osećate nije slučajno došao do vas. Prijaće vam duboki unutrašnji razgovori.

Rak

Ove nedelje na poslu je bilo napeto, a vi ste upili svu tu energiju. Ipak, oslobodite se takve energije za vikend. Lep ručak, izlazak sa odabranim ljudima učiniće da se napunite novom energijom koja će se preneti na novu radnu nedelju.

Lav

Izvesni su iznenadni finansijski troškovi, naročito kod Lavova koji su u procesu adaptiranja stana. To vam se može odraziti na posao jer ste preopterećeni privatnim stvarima. Za vikend duboko udahnite, digitron u ruke i dobro se preračunajte. Situacija ipak nije zabrijavajuća kao što deluje na prvi pogled.

Devica

Situacija na poslu se konačno smirila, pa tu ne ulažete mnogo energije. Vikend iskoristite za detaljno zimsko sređivanje stana kako bi bilo sve cakum pakum na predstojeće praznike. Vi volite da je sve na svom mestu, pa se posvetite novogodišnjoj dekoraciji.

Vaga

Uživate u zimskoj čaroliji, i zračite pozitivnom energijom. Bilo bi lepo da dane vikenda iskoristite za kupovinu poklona za novogodišnje praznike. Lep ručak sa voljenom osobom je nešto što vama unosi mir i sklad.

Škorpija

Tenzije na poslu su velike, pogotovo za Škorpije koje su skoro promenile posao. Snalazite se, ali ste pred pucanjem. Za vikend zastanite, i samo radite ono što vam prija. Bilo bi lepo da prekontrolišete krvnu sliku.

Strelac

Vi znate da uživate u hladnim zimskim danima i vašem slobodnom vremenu. Posao ide dobro, osim izvesnog kolege koji vam stvara problem. Posle vikenda na miru popričajte sa njim i lepo mu predočite neke stvari.

Jarac

Imate mnogo kreativnih poslovnih ideja, ne idite utabanim stazama. Za vikend sve stavite na papir, pa već početkom nedelje iznesite saradnicima vaše ideje. Slobodno poslušajte savet koleginice, želi vam dobro.

Vodolija

Ako samo malo izađete iz komfornosti očekuje vas velika pohvala na poslu. Zato sada za vikend svoje ideje osmislite do najsitnijih detalja i polako početkom radne nedelje zakažite sastanak. Velika sreća vas očekuje i kada je ljubav u pitanju, posebno za slobodne Vodolije.

Ribe

Ribe uživaju u vikendu. Sve radi za vas, univerzum, planete, ljubav i život. Ne treba ništa da menjate – samo se opustite i maksimalno uživajte u vikendu.

Izvor: najzena.rs