Verila se sa Veljkom Ražnatovićem, volela je Zvezdinog fudbalera, a udala se za golmana reprezentacije: Evo kako izgleda Ana Rajković (FOTO)

Pored mnogih navijača, i lepše polovine naših fudbalera spakovale su kofere i otputovale u Katar, kako bi bodrile svoje momke i muževe, međutim na iznenađenje svih sa Anom Rajković to nije bio slučaj.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, Ana je ostala u Beogradu, pa je pre neku noć slavila rođendan bliske prijateljice do sitnih sati.

Jedan od najboljih golmana Predrag Peđa Rajković godinama brani u inostranstvu, a svojim trudom i talentom obezbedio je sebi mesto u reprezentaciji, što je veoma značajno za svakog sportistu. Pored toga što niže uspehe na terenu, i u ljubavi mu cvetaju ruže. U idiličnom je braku sa bivšom manekenom Anom Rajković, koja mu je najveća životna podršku.

Još pre nego li se udala za fudbalera, ime Ana Rajković bilo je poznato javnosti ali pod devojačkim prezimenom Cakić. Manekenka je bila verena za Veljka Ražnatovića, što svakako nije prošlo nezapaženo u medijima.

Ali, Veljko nije jedina poznata ličnost koja je osvojila Anino srce. Ona je pre Veljka bila u dugogodišnjoj vezi sa fudbalerom Crvene Zvezde, Srđanom Mijailovićem.

Ana i Veljko bili su u vezi neposredno pre nego što je u njegov život ušla Bogdana, a manekenka našla sreću sa fudbalerom. Svojevremeno je ispričala kako se ne stidi nijednog izbora iz prošlosti, ali i da je ostala u dobrim odnosima s bivšim partnerima.

– Naša veza je zaista počela slučajno. Dopisivali smo se, a upoznali tek dve godine nakon prvih poruka. Pila sam kafu sa drugaricom i ona je želela da idemo na utakmicu. Posle te utakmice rekla mi je da joj je Peđa simpatičan i zamolila me da ga pozovem da izađe sa nama. Sve je išlo po planu osim toga što sam se na kraju ja udala za njega. Iskreno, lagala bih ako bih rekla da sam odmah znala da je to to i da je on taj! Baš naprotiv, on je meni svakim danom pokazivao kakav je zapravo i naša ljubav je krenula zaista od nule i rasla svakoga dana, što i dan danas ne prestaje – rekla je Ana.

„Iza svakog uspešnog muškarca, stoji uspešna žena“ izreka je koja može da se kaže za njihov brak. Iako nije otputovala u Katar da svom mužu pruži podršku i sa tribina, ona je dala sve od sebe da uputi reči podrške suprugu putem društvenih mreža.

Oglašavala se non stop preko društvenih mreža, a jedna u nizu njenih objava je zasigurno pred utakmicu Srbije protiv Brazila. Ana je tada uputila jaku poruku:

„Jer mi smo dosli dovde da ostvarimo snove da zapalimo more sve vas dignemo na noge“.

Ana često svoje pratioce počasti nekom provokativnom fotografijom. Ova mlada mama se ne libi da pokazuje svoju zavidnu figuru. Često se slika u veoma izazovnim izdanjima. Zato je i pokupila epitet jedne od najlepših žena fudbalera. Ali, kada gledamo slike nje i majke, često se zapitamo ko je ko. Anina majka Nela je njena velika podrška, a na njenom izgledu bi joj pozavidele i mnogo mlađe žene. One ponosno poziraju zajedno, te je jasno od od koga je Ana nasledila lepotu i ukus za modu.

Ova sprska manekenka ispričala je jednom prilikom da je zbog pljačke koju su fudbaler Predrag Rajković i ona doživeli u svojoj kući, postala veoma anksiozna, i često ima napade panike. Priznala je da da od tada ne može da prevaziđe traumu jer se sa tim lopovima susrela „lice u lice“. Ovaj događaj uticao je na to da manekenka neko vreme nije mogla da govori, a danas i dalje „umišlja iste zvuke“.

– Preskočili su zid koji je preko dva metra, otvorili vrata od terase nekako i ušli dok smo bili u kući, oko devet uveče. Pablo, naš pomeranac, počeo je da laje i vukao me da krenem sa njim dole. U tom trenutku, Relja je spavao, a Peđa se tuširao. Pošla sam za psom i kada sam sišla, lopov me je dočekao „lice u lice“, baš kao na filmu… Izgubila sam moć govora od straha, otrčala sam kod Peđe i samo izgovorila da su lopovi unutra. Potom smo ušli svi u jednu sobu, nazvali policiju i prijatelje koji su odmah došli. Taj događaj neću nikada da zaboravim – ispričala je Ana.

Njen suprug, sportista, rešio je da joj ispuni san i pokloni joj poslovni prostor na tri sprata u centru prestonice vredan više od 250.000 evra.

– Ana nije ni slutila koli će uspeh da postigne, kada je osnovala brendove obuće i odeće. Želela je da bude samostalna i da ne zavisi od finansija svog supruga i u tome je i uspela. Iako već ima radnju u centru grada, kao i štand u jednom tržnom centru, već dugo je želela veliki lokal. Tu želju ispunio joj je suprug koji je pre nekoliko nedelja kupio prostor na tri sprata u vrednosti od 250.000 evra – rekao je izvor blizak porodici.

Izvor: kurir.rs