Vendi surovo prozvala Tanju Savić zbog gradonačelnika Banja Luke: „Mora da bira reči, ja ću da je vratim na fabrička podešavanja!“

Pevačica Vesna Vukelić Vendi ne prestaje da provocira svoju koleginicu Tanju Savić. Vendi tvrdi da se njena koleginica nikada nije zabavljala sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, već da je, kako tvrdi, bila osoba za protokol.

– Nažalost, zakačila se za mog rođaka Draška Stanivukovića. Prvo, ona nikada nije bila sa njim u nekoj priči, nego je našminkana kao osoba za neki protokol (uzeta kao osoba za protokol). Narod ne zna da je ona uzeta za neke protokole, ona je to dobro iskoristila da sebi pravi famu oko toga da je njegova devojka, a Draško, koji je očigledno mnogo naivan, (moraću sa njegovom bakom, gospom Vukelić da porazgovaram, da vidim šta se tu dešava), tako naivan progutao je nečiju foru (ko ćuran kukuruz) i stavio je da bude dama nekog protokola, dama pod znacima navoda.

Ne može nepismen čovek, a nezahvalan da obavi misiju. Ta misija ide ka njenim malim, sitnim, organskim potrebama, da zadovolji veliku sujetu. To su mali ljudi, mali formati, sa ogromnim sujetama. Ja sam videla da će Draško da pogine, pod znacima navoda pogine, i morala sam da reagujem na pitanje novinara – objasnila je ona u emisiji „Jutro na kvadrat“ Studija B i dodala:

– Nemam problem da me ljudi ne vole, ali ne može ona da kaže za mene „Ja ne znam ko je ona“. Mora da bira reči. Ja ću da je vratim na fabrička podešavanja. Ako kroz njenu lamizeriju treba da objašnjavam ko sam ja, bolje da ne objašnjavam, jer posle toga trava neće rasti više!

Izvor: kurir.rs