Venčali se Maja Marinković i Bilal Brajlović: Izgovorili sudbonosno „da“ pred svima u „Zadruzi“ (VIDEO)

Danas je taj dan kada će Maja Marinković i njen izabranik Bilal Brajlović izgovoriti sudbonosno „da“ pred svima u „Zadruzi“. Mlada je blistala u prelepoj venčanici, baš onakvoj kakvu je zamišljala, dok se mladoženja odlučio za svetlo sivo odelo. Svi Zadrugari su spremni za ovo gala slavlje, pa vlada lepa atmosfera među njima.

Njihovo venčanje počelo je oko 14 časova, kada su mladenci sa svatovima stigli u drugi deo imanja, a svečani čin održao se na brodu. Maju i Bilala venčao je matičar Zvezdan Slavnić, koji je i održao govor.

– Nisam dugo ovo radio, te vas molim za tišinu. Ne ljutite se ako progutam neko slovo. Draga Majo, dragi Bilale, želimo da vam brak bude berićetan. Bilalu želimo da Maja ne zaprži čorbu, da ne bude car, već kralj, da sve puca od ljubavi i da ga Maja u bazenu ne davi. Da vam brak bude bez tuge i bede, da se ne ponavljaju scene Maše i mede. Savetujemo vam da ne žurite, da štedite honorare, da bi Biki umesto Takija punio ormare. Bilale, Maji budi princ, i mani se drugih zadrugarki iz kokošinjca. Ako Maja da grebe krene, ne zaboravi da ima pravo na tri žene. Neka vam ovaj dan bude početak dugog i zajedničkog života – pročitao je matičar Zvezdan.

– Dragi mladenci i dragi gosti, pre 27 godina venčao sam Jelenu sa njenim verenikom Čupom, nadam se da će vam, Majo, brak potrajati duže od njihovog. Nadam se da se nećete ljutiti što je Taki trampio burme za dve gajbe piva. Želim da ovaj dan provedete u sreći i miru. Mladenci, srećno vam bilo, gosti prijatan doček – rekao je Slavnić.

– Bilale Brajloviću, da li prihvataš Maju u ljubavi, zlu, grebanju? – pitao je matičar, na šta je mladoženja potvrdno odgovorio.

– Majo, da li prihvataš Bilala Brajlovića za svog supruga u dobru i u zlu, bedi i bogatstvu? – pitao je Slavnić.

– Da. Ja zadržavam svoje prezime i uzimam njegovo, Maja Marinković Brajlović – rekla je Maja.

– Nek mladoženja sada poljubi mladu – rekao je matičar, što je mladoženja i uradio.

Venčanje Maje i Bilala je potom preseljeno u pab gde će se slaviti do ranih jutarnjih sati. Marinkovićeva je bila presrećna povodom svadbe, a da li će ova ceremonija promeniti nešto u njihovom dosadašnjem turbulentnom odnosu, videćemo u narednim danima.

Video snimak svadbe možete pogledati OVDE.

Izvor: svet-scandal.rs