Veliki godišnji horoskop za Vodolije: 2022. je godina harmonije – Lako se penjete na lestvici uspeha

Za 2022. godinu astrolozi Vodolijama predviđaju mnoge nove mogućnosti koje će im se nesmetano otvoriti na životnom putu. Vodolijama u 2022. godini neće nedostajati novca i na svakom polju će se popeti na viši nivo. Ovo je savršena godina za rođene u ovom znaku. Do kraja godine moći ćete da se uverite da ste tokom 12 meseci konstantno napredovali u svakom pogledu. Planete će doneti izuzetnu sreću u vašem životu od 7. aprila. Pokazaćete ambiciju na delu, a okolnosti će biti na vašoj strani kada je reč o realizaciji planova. Od 10. maja do 10. juna očekuje vas turbulentan period, kada ćete imati veću potrebu za osamljivanjem da biste rešili probleme u vezi sa nekim ranijim problemima.

Posao i finansije

Vodolijama neće biti problem da se popnu na lestvici uspeha u 2022. godini, ali je važno da cene svoj trud i da ne dozvole nikome da ih plaća manje nego što vrede. Na sreću, prognoze govoreda ćete biti cenjeni, te će nadređeni biti spremni da plate onoliko koliko vredi vaš rad. Ambicija nikada neće biti dovedena u pitanje, zbog čega ćete naići na mnoge poslovne prilike. Imaćete mogućnost da se angažujete u projektima koji će vam doneti veliku zaradu. Moguće je malo kašnjenje oko marta i jula, ali do kraja godine vaš bankovni račun će cvetati.

Veća ulaganja se preporučuju za poslednji mesec u godini, ali u tu svrhu Vodolije će morati da „zagreju stolicu“ tokom cele godine. Neprestano ćete težiti višim dostignućima a prolećni i letnji period biće posebno povoljni za značajan preokret u oblasti karijere. Iskoristite ga da ojačate svoju poziciju, unapredite ili promenite posao.

Ljubav i porodica

2022. godina za Vodolije će biti godina harmonije i zbližavanja sa voljenima. Vreme je da se osvrnete i prekinete toksične veze ili se pomirite sa voljenim osobima sa kojima ste narušili dobre odnose. Bez obzira na prirodu odnosa, sve će teći skladno i nećete imati poteškoća u odnosima sa okolinom.

Oni koji su u vezi ili braku izgubiće sve strahove i sumnje koje su imali o svom partneru i vezi. Više ćete ulagati u izgradnju stabilne veze, što će dovesti do poboljšanja kvaliteta odnosa. Mnogi koji nisu krunisali ljubav, odvažiće se na taj korak. Imate više samopouzdanja,a na putu ka uspehu sa sobom vodite i živonog partnera.

Slobodne Vodolije će imati otvorene mogućnosti koje će moći da iskoriste. Svoju drugu polovinu pronaći će na događajima kojima će prisustvovati, na kojima će biti dosta upoznavanja i širenja kontakata. Pripadnici ovog znaka imaće veću moć privlačnosti i šarma.

Zdravlje

Pazite da tokom godine rasporedite svoje obaveze i nađite vremena za mentalni odmor, pre nego vas telo na neželjeni način upozori da nema više snage. Budite umereniji u konzumiranju hrane i pića, vodite zdraviji život. Tokom ovih 12 meseci pokušajte da ojačate svoj um, telo i duh, i stvorite dobre, zdrave navike.