Udala se poznata glumica: Izgovorila je sudbonosno „da“ svom 12 godina starijem izabraniku, na tajnom venčanju (FOTO)

Glumica i voditeljka Doris Pinčić, koja koja je postala poznata ulogom u seriji „Larin izbor“, izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku, privatnom preduzetniku Davoru Guberoviću koji je od glumice stariji 12 godina.

Oni su za najsrećniji dan u životu odabrali petak 11.novembar, kao dan koji će zauvek pamtiti,a pred matičara su stali tačno u 13 časova. Nakon građanskog venčanja, organizovano je i svadbeno slavlje kome su prisustvovali samo uži članovi porodice i najbliži prijatelji.

Ova lepa glumica je za ovu za nju najlepšu priliku obukla belo odelo, uz roze cipele, dok je njen partner bio je u elegantnom tamnom smokingu.

– Izgledali su srećno, Doris je nosila bidermajer, a sa njima su bila deca kao i pas. Odjurili su do opštine, nisu se zadržavali na ulici kako ih neko ne bi prepoznao – rekli su izvori bliski paru.

Njih je spojila ljubav prema planinarenju, a vest da su zajedno procurila je u februaru ove godine, kada su se zajednopopeli na Kilimandžaro. Davor je slike s glumicom objavio u svom putopisu, a nakon toga je i glumica potvrdila vezu sa njim.

Podsetimo, glumica iza sebe već ima jedan brak i to s pevačem Borisom Rogoznicom s kojim ima dvoje dece, sina Donata i ćerku Gitu, dok izabranik Davor iz prvog braka ima dva sina.

Uloga u seriji Larin izbor donela joj je veliku popularnost, a glumica je odskora i milionerka. Kako su mediji pisali, ona je vlasnica firme DPR d.o.o koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, televizijskog programa i videofilmova, a prema podacima njena firma posluje zaista odlično.

Kako izveštaji pokazuju, Doris je prošle godine od firme zaradila 1.500.000 (milion i petsto) hrvatskih kuna, što je više od 23 miliona dinara. U prošloj godini njena firma nije povećavala, niti smanjivala broj zaposlenih, a imala je zaposlenih dva radnika.

Izvor: 24sedam.rs