U Novu godinu ulaze u paru: Lav i još 2 znaka pronaći će srodnu dušu u decembru

Još nepunih mesec dana ostalo je do kraja ove godine, a ova tri znaka će prema prognozama astrologa ući u novu godinu sa voljenom osobom.

Ovan

Ovnove u decembru čeka mnogo uzbudljivih događaja na ljubavnom planu. Imaće mnogo opcija, rešenja i mogućnosti. Moguće je da ćete biti rastrzani između prošlosti i nove ljubavi, ali zvezde vas podsećaju da živite sada. Kako god, predstavnici ovog znaka neće sami proslaviti Novu godinu. Stvari će se brže i bolje odvijati ako Ovnovi preuzmu inicijativu i pokažu svoja osećanja.

Lav

Poslednjih nekoliko meseci nisu bili najsrećniji za Lavove na polju ljubavi. Ipak, u decembru će se situacija totalno promeniti. Slučajan susret može biti sudbonosan. Najverovatnije će Lavovi upoznati srodnu dušu na mestu na kojem nisu ni sanjali. Mogu se suočiti i sa ljubavnom dilemom. Ali ne brinite, do kraja decembra predstavnici ovog znaka će sigurno doneti pravu odluku.

Škorpija

Decembar je idealno vreme za usamljene Škorpije. Konačno će moći da biraju osobu sa kojom će provesti zimu, a možda i ceo život. Sredinom meseca, Škorpije će imati nekoliko prilika da uđu u vezu sa vatrenim ili vodenim znakom Zodijaka. Škorpije koje su već u vezi treba da razgovaraju o ozbiljnim pitanjima sa svojom srodnom dušom.

Izvor: alo.rs