U inat bivšoj ženi – Lazar Ristovski pokazao kako se provodi u novoj vili sa bazenom: „I kralj ima dušu“

Kada su pre više od godinu dana izdali zvanično saopštenje da se razvode nakon 40 godina braka, Lazar i Danica Ristovski bili su glavna tema u svim medijima. Vest je mnoge zaprepastila, budući da su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni.

Nekadašnji supružnici nisu detaljno govorili o razlozima koji su doveli do razvoda, a budući da njihovi životi intrigiraju domaću javnost svaki korak koji naprave i te kako je medijski propraćen.

Čuveni glumac je posle razvoda napustio porodičnu kuću, a novi dom Lazara Ristovskog nalazi se u srcu Zemuna. On je, naime, vlasnik velelepne vile sa bazenom na Gardošu koja je savršeno utočište nakon turbulencija u privatnom životu. U letnjim mesecima glumac uglavnom provodi vreme u bazenu koji se nalazi na terasi njegovog novog doma.

„I kralj ima dušu… kod svoje kuće na Gardošu“, napisao je Ristovski ispod objave na Instagramu.

Njegove fotografije izazvale su veliki broj reakcija, a mnogi su primetili kako glumac, iako u poznim godinama, može da se pohvali sjajnom formom i odličnim fizičkim izgledom. S druge strane, i njegova bivša supruga se preporodila nakon razvoda, te često dobija komplimente na račun novog izgleda.

Izvor: story.rs