„Totalno neprimereno situaciji“: Konačno rešenje asocijacije u Slagalici zgrozilo gledaoce – Obrušili se na kviz, evo i zašto

U kontekstu događaja koji su protekle nedelje zavili Srbiju i potresli čitav region, čak i Asocijacija u Slagalici je zasmetala gledaocima kad se ispostavilo da je konačno rešenje – pištolj.

Na mrežama je krenula prava bura negativnih komentara i reakcija. Neki čak smatraju da ovu epizodu nije trebalo emitovati i da bi urednici morali da budu pažljiviji.

Međutim, čak i da su urednici procenili da je asocijacija bolna i neprimerena trenutku, nisu mogli ništa da urade osim eventualno da odlože emitovanje ove, ali i svih narednih epizoda – Slagalica se snima mnogo pre samog emitovanja i podrazumeva tačan raspored emisija u ciklusu.

„Slagalica se snima mesecima pre emitovanja, a brisanje emisije je nemoguće jer je ceo raspored planiran unapred i ceo mesečni ciklus ne bi imao smisla kad bi se izbacila jedna emisija“, podsećaju fanovi ovog čuvenog kviza znanja.

Verovatno nije sporno da je u ovom slučaju „pištolj“ samo reč, ali u situaciji kada cela zemlja tuguje zbog tragičnih događaja, i reč ume jako da zaboli.

Izvor: nova.rs