Tijana Dapčević posetila plastičara – Pokazala crveno i otečeno lice, podvrgla se popularnom zahvatu (FOTO)

Pop pevačica Tijana Dapčević godinama neguje prirodan izgled, a oduvek je važila za veoma lepu i negovanu ženu, koja se po stilu izdvajala iz mase. No, izgleda da je i ona podlegla trendu podmlađivanja, te je rešila da poseti plastičnog hirurga.

Ona, kako je sama istakla u videu koji je objavila na Instagramu, već godinama ide kod istog estetskog hirurga, ali se tek sad rešila na neke veće promene na svom licu. Na snimku se vidi da je Tijanino lice jako otečeno i crveno, ali je pevačica objasnila o čemu se radi.

„Moja drugarica od esteskog hirurga izađe kao da ništa nije radila, a ja budem ovakva svaki put, ali na sreću to brzo prođe. Sve to se dešava jer imam osetljiviju kožu – objasnila je pevačica.

Pevačica je godinama bila izričita da ne želi da povećava usne, iako ju je doktorka pet godina nagovarala na to. No, sada je poklekla i hijaluronom povećala usne. Kada je videla rezultat Tijana je bila oduševljena.

„Maajoo, pa meni su usne iste kao što su nekada pre bile. Bože, koja sam ja koza što ovo ranije nisam uradila“, rekla je duhovito pevačica.

Moramo priznati da Tijanine usne zaista izgledaju lepo i prirodno, te da niko možda ne bi ni primetio da ih je povećavala, da ona nije ovo podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Izvor: svet-scandal.rs