Terali je da abortira zdravo dete – Emotivna ispovest Slavice Ćukteraš: Krenula na intervenciju, dete joj spasili u zadnjem trenutku

Pevačica Slavica Ćukteraš proslavila se u takmičenju „Zvezde Granda“. Počela je da gradi uspešnu muzičku karijeru, a onda se zbog privatnih stvari povukla iz javnosti. Nedavno je gostovala u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović gde je govorila o neobičnim okolnostima vezanih za trudnoću.

„To oko saznavanja trudnoće je bilo jako čudno. Ja sam uradila test koji je pokazao pozitivno, pa sam prokrvarila to isto veče. Bila sam u Beogradu tada, snimala emisiju i tu noć sam otišla kod lekara, a doktorka mi je rekla ma ovo ide ciklus normalan, niste vi trudni i ja nastavim tako, krvarenje to. Kaže to će samo da se očisti, ništa“, ispričala je pevačica Slavica Ćukteraš u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ i dodala:

„A onda mi pozli na snimanju, nešto mi nije dobro, nije dobro, anksioznost nije… Odem kod drgugog lekara, kaže uradi beta hcg, ja uradim ono neka brojka nenormalna, tipa 40.000, a sve preko 5… Ona gleda ultrazvuk i kaže pa vi niste trudni, izgleda da vaše telo samo simulira. Tada sam prvi put i čula da postoji to kada telo misli da je trudno. I kaže ona meni: „Trebalo bi da se očistite“, a ja ajde samo da što brže to uradimo pošto imam snimanja“, priseća se Slavica.

Ipak, usledio je događaj koji joj je preokrenuo život i spasio dete. Ona tada nije uradila već se posavetovala sa svojim lekarom što se ispostavilo kao dobro.

„I, kaže meni moj bivši muž, zašto bi ti to radila u Beogradu kada imaš svog ginekologa u Šapcu. Ja sam kao ovde, snimam, svaki dan sam tu, ali pozovem svog doktora, kaže, imao sam takve slučajeve, ništa nemoj jesti ceo dan, dođi uveče. I, kaže: „Ajde da ja odradim ultrazvuk, pre nego što…“. Anesteziolog došao, Vlada me dovezao, tu je moja mama… On gleda, ja kažem: „Gorane, šta je bilo?“, kaže on: „Ovo dete je živo“, ja kažem: „Koje dete čoveče, šta pričaš, jel sam trudna ili nisam trudna?“, i pusti, a ono srce se čuje. Pet puta sam ga pitala da li sam trudna ili nisam, kaže: „Jesi, čuj srce“. Mama je bila tu, vrišti, zove Vladu, Vlada ne sme da uđe. U šoku smo svi, jer sam ja došla da se očistim jer su rekli da nešto nije u redu sa hormonima… Možda bi me i očistili u Beogradu, a ne bi mi ni rekli“, ispričala je pevačica Slavica Ćukteraš.

Izvor: blic.rs