Tanja Savić priznala da je zaljubljena: Posle mnogo turbulencija rešila da nastavi sa njim

Pevačica Tanja Savić prošla je kroz vrlo turbulentan period kada se borila za starateljstvo nad svojom decom, sinovima Maksimom i Đorđem.

Tada je tvrdila da joj njen sada već bivši suprug Dušan Jovančević nije dozvoljavao da vidi decu, a javnost je bila upoznata sa svakim pevačicinim korakom kako bi ponovo bila popred sinova. Ona je sada otkrila u kakvim je odnosima danas sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem.

Maksim i Đorđe se redovno čuju sa ocem a kako kaže i ona bi volela da je u kontaktu sa njim, ali on to kategorički odbija.

Kako je tada ispričala Tanja, dogodila se situacija kada joj je škola u koju dečaci idu, tražila njihov izvod iz matične knjige rođenih, što je ona i zatražila od Dušana, ali čak ni tada nije dobila odgovor od njega.

Na pitanje da li bi njena deca volela da se vrate u Australiju, pevačica je dodala da ne veruje u to, ali da bi Maksim i Đorđe jako želeli da vide oca, i da ona sa tim nema nikakav problem, iako bi on po dolasku trebalo da odgovara na sudu.

„Neka stisne zube i neka dođe, sve je to deo života“, dodala je Tanja.

Na konstataciju da blista, pevačica je neočekivano priznala je da je zaljubljena.

„Posle svih mučnih godina i kroz sve što sam prošla, mislim da sam konačno zaslužila da živim život punim plućima. Ispunjena sam iznutra, ali ne bih otkrivala ko je u pitanju“, otkrila je Tanja Savić.

Izvor: 24sedam.rs