Svi se okreću za Kristinom Mitrović: Njen stajling vredi kao garsonjera – Samo torba košta 13.970 evra, a tek bunda od činčile

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović ne krije da živi život na visokoj nozi. Iako se ne eksponira u javnom životu Srbije, vrlo je popularna na društvenom mreži Instagram. Kristina na pomenutoj mreži ima veliki broj fanova koji svakodnevno prate njene objave i uživaju da vide gde putuje, šta je obukla, gde kupuje i kako se provodi sa svojim verenikom Ilijom.

Kristinina poslednja objava na Instagramu privukla je ogromnu pažnju, a kako i ne bi kada je Mitrovićeva naslednica izabrala „vatrenu“ kombinaciju sa potpisom skupocenih brendova.

Crveno – crnu kombinaciju Kristina je znalački osvežila skupocenom Hermes torbom koja košta 13.270 evra, a uz nju je uklopila bundu od činčile premium kvaliteta za koju je trenutno potrebno izdvojiti čitavih 14.100 evra, tako da njena odevna kombinacija košta kao prosečna garsonjera.

Objava je izazvala puno komentara u kojima joj pratioci priznaju da je nadmašila samu sebe. Inače, kupovina skupocenih odevnih predmeta za Kristinu je svakodnevica, a puno toga dobija i na poklon od verenika Ilije koji je drži kao malo vode na dlanu.

Izvor: svet-scandal.rs