Supruga Nikole Jokića stajlingom podiže buru: Jednostavnost u prvom planu – Natalija dokazala da novac ne kupuje stil (FOTO)

Iako skoro uvek nosi stvari popularnih svetskih brendova, nijedan model nije upadljiv, ali se Natalija Jokić trudi da sve bude diskretno i sa stilom.

O porodici Jokić sada priča ceo svet, a oni su se juče okupili na hipodromu u Somboru, kako bi bodrili svog konja Breno Laumara, koji će se takmičiti na 22. izdanju trke za pehar grada Sombora.

Natalija i Ognjena stigle malo kasnije od Nikole na hipodrom, a sve oči bile su uprte u stajling supruge slavnog srpskog košarkaša.

Za ovu priliku, Natalija je odabrala letnju kombinaciju i oduševila je prisutne savršenom, pink haljinom, italijanske marke P.A.R.O.S.H., koja košta oko 500 evra. Na nogama je nosila crne, kožne sandale sa biserom, marke Jimmy Choo, čija je cena 625 evra, dok je u rukama imala torbu poznatog brenda Chanel.

Ono što primećuje jeste da Jokićka voli skupocen nakit, najpoznatije juvelirske kuće Cartier. Pa je tako prilikom odlaska na konjičke trke nosila dve narukvice ovog brenda i to modele „love“ i „juste un clou“ čija je cena 7.950 evra, odnosno 8.650 evra, koji su hit među džetseterima.

Ali, iako nosi stvari popularnih svetskih brendova, nijedan model nije upadljiv, jer se lepa Natalija trudi da sve bude diskretno i sa stilom.

Porodica Jokić je pre par dana privatnim avionom doputovala u Srbiju, a na aerodromu su oduševili sve neverovatnom jednostavnošću i skromnošću. Ona je u Srbiju stigla u krajnje opuštenoj kombinaciji i bez šminke. Na sebi je imala najobičniju crnu majicu, trenerku, patike i crnu torbu. Jedino torba koju je ponela ima znak poznatog brenda, u pitanju je Chanel, ali nije reč o modelima koji su upadljivi, već o jednostavnoj crnoj torbi.

Puno puta je ona usklikana i na tribinama dok je bordila svog supruga, ali je uvek odisala jednostavnošću i skromnošću, što je nailazilo na pozitivne komentare u javnosti.

Podsetimo, ovih dana Nikola Jokić je heroj nacije i čitave Srbije zato što je odveo svoju ekipu titule NBA lige i postao MVP najbolje košarkaške lige na svetu. Pored njega je bila porodica na proslavi, a supruga Natalija je sa ćerkom pratila je svaki meč i svakog trenutka je podržavala supruga.

Njena priča je, od detinjstva, krenula iz Krajine ka putu do Srbije i nastavila kraj najboljeg centra planete.

Izvor: kurir.rs