„Supruga i ja smo izgubili šestoro dece zbog greške lekara“: Potresna ispovest učesnika Elite rasplakala sve

Učesnik rijalitija „Zadruga 7“ Ramiz Gusinac u svojoj emotivnoj ispovesti u rijalitiju ispričao je da su njegova supruga i on izgubili šestoro dece, zbog navodne greške lekara.

„Moja najveća greška je što sam verovao ljudima i doktorima. Od 1990. do 1996. godine moja supruga i ja smo izgubili petoro-šestoro dece, govorili su nam da će biti dobro, da imaju tablete, injekcije, i tako smo verujući u njih gubili zdravlje i decu. Godinama je i ona izgubila zdravlje… Eto. To je moja najveća greška. Ne treba ljudi da se razvode, nego da se menjaju i da sačuvaju odnos i svoju porodicu. Ona je najvažnija na svetu. Želja za parama je velika greška, da se trči zbog toga, ja nisam navikao da se razdvajam od prodice toliko dugo, ne bih to nikome savetovao. Moja greška je što sam verovao ljudima, a to što sam izgubio je možda jedan košarkaški tim u to vreme“, pričao je Ramiz gutajući knedle u grlu i brišući suze.

Gusinac je svoju suprugu, sa kojom je 33 godine u braku, upoznao slučajno, a kada je ostala u drugom stanju sa blizancima, ništa nije slutilo na tragediju koja je usledila. Samo je jedno dete preživelo, i to ćerka Merima, koja mu je, kako kaže, centar sveta.

Ramiza u Novom Pazaru svi zovu Zeka i po zanimanju je frizer, a kao je otkrio jednom prilikom, tim poslom počeo je da se bavi davne 1987. godine, kada je njegov otac otvorio prvi salon.

Izvor: kurir.rs