Supruga Harisa Džinovića spakovala kofere i napustila pevača: „Zbogom brko!Vreme je za sreću“

Porodica pevača Harisa Džinovića oduvek je u centru pažnje iako popularnom pevaču to baš i nije po volji, a naročito pažnju ne prestaje da privlači njegova supruga Melina koja je od njega mlađa skoro tri decenije.

Njihovu dugogodišnju bračnu sreću ništa nije moglo pokvariti sve ove godine, razlika u godinama za njih je samo plus, a iako lepa kreatorka veži za jednu od najlepših žena na našim prostorima, Haris je u više navrata govorio da ne brine o tome da li se njegovoj supruzi udvaraju drugi muškarci.

Kako zbog poslovnih obaveza, tako i privatno, supruga Harisa Džinovića veoma često putuje širom sveta. Susretala se sa velikim svetskim zvezdama, u više navrata se nalazila i u društvu moćnih muškaraca, međutim pevača to preterano ne dotiče, jer, kako tvrdi, ona poseduje sve kvalitete koje jedna supruga i majka treba da ima, pa zato oni mogu samo da pokušavaju da mu je “ukradu”.

– Ne mora ona otići na put, nju može neko preoteti i u komšiluku, to samo zavisi od nje. Za sada je Melina jedna visokokvalitetna i moralna osoba, koja vodi računa o tome da bude odana supruga, dobra majka i dobar prijatelj. To su njene predivne osobine, tako da veoma malo šanse ima, skoro nikakve, da ona krene takvim putem – ispričao je Haris jednom prilikom o svojoj voljenoj koja je sada rešila da sebi da oduška i počasti se lepim putovanjem.

Fotografije na kojima Melina Džinović uživa u Hrvatskoj sa prijateljicama, kao i one sa jahte porodice Živojinović privukle su veliku pažnju javnosti i izazvale mnoštvo komentara.

Iako je reč o slikama koje su nastale isključivo u ženskom društvu, očito je da Melina i pored brojnih obaveza uspeva da pronađe vremena za sebe i da se opusti, a takođe su i jasni pokazatelj da je odnos nje i supruga savršen – pun ljubavi i poštovanja, ali prvenstveno razumevanja za potrebe onog drugog.

Izvor: story.rs