Suprug Jelene Bin Drai oduševiće vas gestom – Uslikani na meču Hrvatska-Brazil: Ovako navija srpski zet

Bivša manekenka i miss Jugoslavije koju region zna kao Jelenu Jakovljević, punih četrnaest godina živi svoju bajku u Dubaiju sa arapskim biznismenom Saidom Bin Draijem. Imaju četvoro dece: ćerku Asju i sinove Hilala, Hamdana i malenog Rašida, kog je na svet donela prošle godine. Jelena je na čelu nekoliko kompanija, a na društvenim mrežama već izvesno vreme nije aktivna, pa nije iznenađujuće što je najnovija fotografija Jelene Bin Drai sa mužem sada prava senzacija.

Imajući u vidu da je svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Kataru okupilo brojne domaće i svetske face, da posete ovaj važan događaj izuzetak nisu napravili ni misica i šeik, a fotografija Jelene Bin Drai sa suprugom posle pauze duge četiri godine osvanula je na „Instagramu“.

U društvu prijatelja među kojima su bili i Danica Karić sa suprugom Nikolom, Jelena i bogati šeik pozirali su raspoloženi i u navijačkoj atmosferi zabeležili trenutak dok su pratili meč između Hrvatske i reprezentacije Brazila.

Sudeći prema fotografiji, reklo bi se da se malo, ali odabrano društvo odlično zabavljalo te su usledile pozitivne reakcije, a osim komentara da supružnici deluje veoma skladno te da im je sve potaman, posebnu pažnju privukao je i izgled Jelene koja se savršenom figurom može pohvaliti i nakon četiri porođaja.

Izvor: story.rs