Stojanu na licu ostao dokaz o ubistvu devojčice – Oglasila se njegova bivša žena i otkrila razlog razvoda

Telo ubijene devojčice N.P. (16) iz Ripnja trenutno je na obdukciji, a prema prvim rezultatima, Stojan Ilić (38) nožem ju je ubo u stomak i vrat.

Na rukama devojčice primećene su posekotine koje svedoče da se sa Stojanom borila do kraja. Nakon što je devojčicu lišio života, Ilić je izbo njenu majku S. P. (34) , baku M. P. (56) i ujaka N. P. (30). Potom je pobegao i pretio samoubistvom, ali se na kraju predao policiji.

Stojan Ilić je, navodno, bio sav izgreban po licu i rukama, a sumnja se da mu je povrede nanela nesrećna devojčica dok se branila. On će najverovatnije sutra biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu i preti mu kazna doživotnog zatvora. Tačan motiv zločina nije poznat. Sumnja se da je mislio da mu je porodica N. P. bacila crnu magiju.

Milica, bivša supruga Stojana Ilića kaže da je ubijena devojčica bila vršnajkinja i drugarica njihove ćerke.

„Nevena i naša ćerka su isto godište. Od predškolskog su zajedno bile. Njoj je sada najteže. Žao joj je drugarice. Nevenina porodica nije bila u dobrom materijalnom stanju. Deca su se organizovala kako bi joj platili ekskurziju, sakupljali su novac da im se kuća podigne…“, ispričala je Stojanova bivša supruga Milica.

Kako je dalje navela, sa Stojanom nije u dobrim odnosima 12 godina.

„Pre 12 godina smo se razveli, varao me je, ali opet ni na kraj pameti da će ovako nešto da uradi. Viđao se sa ćerkom na kilometar od kuće. Poslednji put su se videli u subotu. Inače on je živeo u nekom stanu kod Kumabre sa bratom. Radio je, navodno u Termomontu“, rekla je Milica i dodala da Stojan ima dva brata i sestru.

Izvor: telegraf.rs