Šta se dešava sa licem Mire Škorić: Ljudi zaprepašćeni, pevačica neprepoznatljiva (FOTO)

Folk pevačica Mira Škorić na fotografijama koje u poslednje vreme deli na društvenim mrežama više ne liči na sebe. Zapravo, liči, ali na sebe od pre tri decenije. To bi trebalo da bude kompliment, međutim, neki smatraju da je preterala sa podmlađivanjem ili filterima, pa je nimalo ne štede na društvenim mrežama.

Mira je već dugo na sceni i njen glavni adut uvek je bio divan glas, mada ni stas nikad nije zaostajao. No, izgleda da je pevačica podlegla trendovima, pa na fotografijama koje objavljuje na Instagramu prilično preteruje sa filterima.

Pratioci joj u komentarima poručuju da za tim nema potrebe, jer u prirodi izgleda odlično za svoje godine. Mira ih očigledno ne sluša, te i dalje objavljuje previše obrađene fotografije.

Na najnovijoj fotografiji mnogi su popularnu pevačicu jedva prepoznali. Toliko se zaigrala obradom fotografija filterima da su primetili kako izgleda mlađe od svoje ćerke.

Mirina ćerka se inače ne eksponira u javnosti, a poznata pevačica je posebno ponosna na naslednicu koja ima diplomu Medicinskog fakulteta. Milica Jeremić pre par meseci se zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku Sebastijanu Kaplareviću, a Škorićeva je na tu temu dala samo jednu izjavu. Medijima nije dozvolila da događaj fotografišu, a sve što se u tabloidima i po portalima moglo naći to su slike sa društvenih mreža.

Izvor: hellomagazin.rs