Šta je bilo u Zoranovom džaku sa stvarima: Osim ćebeta i jastuka u zatvor poneo ove knjige

Zoran Marjanović, koji je nepravosnažno osuđen pred Višim sudom u Beogradu na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović u utorak je izašao iz pritvora u Centralnom zatvoru, gde je proveo 14 meseci.

Marjanovića je na kapiji zatvora sačekala emotivna partnerka Zorica Mitrović.

„Umesto da je Marjanović kao prošlog puta kada je izlazio iz CZ ide u porodični dom u Borči, gde je pre ubistva živeo sa ubijenom pevačicom, on se ovog puta uputio na drugu lokaciju. Naime, kuća u Borči se prodaje za pola miliona evra, a nema ni struju, jer je isključena zbog neplaćenih računa“, otkriva Kurirov izvor.

Ono što smo svi primetili na snimku prilikom njegovog izlaska jeste veliki crni džak sa stvarima, a sada je otkriveno šta je sve bilo u njemu.

Tokom njegovog boravka u zatvoru Zoranova porodica ga je često posećivala i donosili su mu od lične higijene, garderobe i svakodnevnih potrepština do knjiga. Naime, Zoran je i ranije isticao da je vrlo pobožan i da čita takvu literaturu, kao što se moglo videti i u crnom džaku koji je izneo iz zatvora.

Zoran je tog dana, u utorak popodne pojavio na kapiji Centralnog zatvora, a njegova emotivna partnerka mu je pritčala u zagrljaj.

Dugo su se grlili, a ona mu je u jendom trenutku čak i iz naručja pokušala da uzme džak kako bi mu olakšala, ali joj on to nije dozvolio, pa je sam poneo do kola koja su bila parkirana preko puta zatvorske zgrade.

„Zoran je u ćeliji koju je delio sa cimerima imao i svoje ćebe plave boje, kao i neki plišani jastuk koji je po izlasku iz pritvora poneo sa sobom“, otkrio je izvor Kurira.

Izvor: kurir.rs