Srpska Kim Kardašijan uživa u zagrljaju NBA zvezde: Pokazala u kakvoj luksuznoj vili žive (FOTO)

Danijela Rajić je bivša igračica koja u sebi ima srpske korene, a koja živi u Americi, pre nego što je osvojila srce jednog od najboljih NBA košarkaša Pola Džordža, njihov odnos bio je veoma turbelentan.

Ona je radila kao go-go igračica, mada su neki mediji u Americi pisali da je bila striptizeta na Floridi, kada je došlo do susreta između nje i Džordža prilikom njegove posete Majamiju.

Počeli su da se viđaju, a nakon nekoliko meseci i raskinuli, ali je Danijela tada ostala trudna sa njim. Nakon što je rodila devojčicu, koja se zove Olivija, uradili su DNK test i tada je i potvrđeno da je Pol Džordž zaista roditelj ove devojčice.

Tada se priča nije završila na tome, jer se saznalo da je Pol nudio Danijeli milion dolara kako bi se rešila deteta kad je saznala da je trudna. Ali, ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, nego je uzvratio tužbom, jer je želeo starateljstvo nad devojčicom. Kada su svi pomislili da je tu definitivno kraj romanse, oni su je posle nekog vremena ponovo obnovili.

U međuvremenu su, prošle godine, dobili i drugu ćerku Natašu, a te iste godine svoju su ljubav krunisali i veridbom, a zatim je na svet došao i sin Vuk.

Ovaj kontroverzni par je u julu ove godine napokon rekao i sudbonosno „da“ na venčanju koje je bilo intimnog karaktera. Na večnu ljubav zakleli su se u luksuznoj vili Astro u gradu Sorento, a svadbeno veselje ipak nije moglo da prođe bez domaće srpske muzike.

Danijela je sada na svom Instagram profilu objavila sliku u čast svog rođendana, te je otkrila deo svoje vile u Americi, u kojoj sve sija od luksuza.

Američki mediji inače Danijelu nazivaju srpskom Kim Kardašijan, a očigledno je i zbog čega.

Veoma je ponosna na svoje srpsko poreklo, tako da svoju decu vodi često
u srpsku crkvu u Americi, a isto tako voli i da sluša našu muziku.

Izvor: stil.kurir.rs