Srbin se požalio na komšije iz Rusije, a ni ostali stanari nemaju mira od njih: „Urlaju na decu, skaču i vrište, ne možemo da spavamo od njih“

Jedan čovek iz Srbije koji je korisnik društvene mreže Redit, izazvao je pravi haos nakon što se požalio na komšije, koji su doseljenici iz Rusije, a za koje kaže svojim ponašanjem uznemiravaju celu zgradu.

Cela situacija se nekoliko puta otela kontroli, tako da je reagovala i policija, međutim pomaka nije bilo.

U pitanju su ludi Rusi koji su došli pre dva meseca, imaju dvoje dece, koji su demoni. Imaju otprilike od 3 do 5 godina. Naime od 6-7 ujutru do 10-11 uveče već 2-3 meseca trče, lupaju, bacaju se, bacakaju lopte, vrište, plafon se trese, a zgrada je relativno kvalitetna. Prie njih, gore se nije ni ne znamlo ko je živeo.

– Živim ispod porodice koji su došli iz Rusije krajem prošle godine, i imaju dvoje dece. Oni su veoma loši ljudi, skaču, vrište, urlaju, a najviše deca. Jedino su oni takvi u zgradi, svi ostali smo normalni. Svi su žalili, čovek je nekoliko puta išao kod njih jer beba ne može da mu spava od njihove galame. I predsednik kućnog saveta ih je opominjao, i još komšija je bilo, čak i obična i komunalna policija ali oni nemaju ni mrvicu empatije. Plaćaju stan preko 1000 evra pa misle da mogu da rade šta hoće, umesto da su iznajmili kuću za te pare, njima je draže da maltretiraju ljude i sebe. Njihova deca su kao divlje životinje, trče po hodnicima i bacaju igračke. U stanu vrište, skaču, škripe stolicama, bacaju neke igračke, od kad dođu kući u pola 6 do 10 uveče, a vikendom skoro po ceo dan. Onda ponovo od ranog jutra. Zbog prirode mog posla, kod kuće sam od posle podne pa do kasno uveče. Imam i problema sa štitnom žlezdom i jveoma mi je važno da se ne nerviram i da dobro spavam – rekao je ovaj korisnik i još dodao:

– Već treći put ovog meseca su me probudili, a to me uništava. Mislim da nije u redu da zbog par sm**dova mi ostali završavamo na lekovima za smirenje i da slobodno vreme moramo da provodimo sa slušalicama u ušima, a da oni rade šta god hoće. Da li imate slične komšije? Kako se izboriti sa monstrumima?

Ova njegova objava izazvala je pravu buru, pa su korisnici ove mreže redom počeli da dele savete u komentarima, a većina predlaže „osvetu“.

„Komšijama koji me bude noću obično ujutru, kad krenem u prvu smenu, nalegnem na interfon dok ne ustanu i ne jave se, onda samo produžim na posao“, „Mislim da te nece cuti od 1000e u usima“, „Batine!“, „Da ti pomognem. Ulje od kocnica na haubu, krov…. To je to“ – samo su neki od komentara.

Izvor: kurir.rs