Srbin dobio 50.000 evra na kladionici – Počastio kolege, oni besno uzvratili: „Samo to, sramota“

Jedna objava na Tviteru napravila je veliku pometnju i izazvala oprečne komentare kada su ljudi videli kako je jedan čovek počastio kolege na poslu, a dobio je na kladionici veliki novac.

Kako navodi Tviteraš, kolega od njegovog druga je tokom ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u kladionici zaradio više od 50.000 evra (6.300.000 dinara). Ono što je sve iznerviralo je način na koji je taj čovek počastio svoje kolege.

Čovek koji je napisao Tvit je naveo da je on kolege častio „samo burekom i jogurtom“. Zbog toga se pokrenula rasprava u komentarima, gde su neki misili da je to „sramota“, dok su drugi tvrdili da nije trebalo ni time da ih počasti.

„Kolega od druga dobio na kladionici (na 100 dinara) 6.300.000 dinara. Preostalu četvoricu kolega iz smene častio je sa burekom i jogurtom. Da, samo burek i jogurt!“, stoji u objavi na Tviteru.

Komentari na ovu objavu su se samo ređali. „A ono treba po jedna kola da im kupi valjda“, „Sramota. Trebalo je da deli na tri dela. Pare, ne burek“, „Počastio ih je koliko je smatrao da treba. Nego nama nikad dosta, možda da je dao svakom po 10k evra na ravne časti, ne bi bio razvlačen na Tviteru“, „Šta je trebalo po 100.000 da im da? Mani me te priče večera i ovo ono“, glasili su neki od komentara.

Čovek je sam uložio, sam odigrao i uvek se nađu lešinari koji će obletati oko njega zbog para! Gledam to svaki dan na poslu i muka mi je od tih koji obleću čim je malo veći dobitak!“, „Jel trebalo svadbu da napravi, da zove trubače? U prvoj ‘firmi’ gde sam radila – za onakav kolektiv i 5l krvi bih dala. Par godina kasnije, od 100-ak ljudi, nisi mogao da nađeš ‘3 čoveka’. Možda je problem u kolektivu..Možda im je i to previše?“, „Neka lepa večera bi bila u redu“, izražavao je svako svoje mišljenje u komentarima objave.

Izvor: mondo.rs