Snaja Enesa Begovića nosi muško dete: „Istovremeno smo i srećni i tužni zbog imena koje će dati nasledniku“

Velika tragedija koja je porodicu Enesa Begovića zavila u crno, potresla je čitav region, a pevačeva snajka Almina nosi dečaka, čiji se dolazak na svet željno očekuje svakog trenutka.

Eneseov sin Armin nije dočekao da vidi sina, a sada je njegova supruga pokazala koliko voli pokojnog supruga, budući da se odlučila da njihovom sinu navodno da ime po ocu – Armin.

Iako je pokojnom Arminu najveća želja bila da, uprkos bolesti od koje je bolovao, dobije dete, nije mu bilo suđeno da vidi sina.

„Njegova supruga Almina može svaki dan da se porodi i na svet donese naslednika, koji će ime dobiti po pokojnom ocu. Almina je dobro, koliko može biti u celoj ovoj tragediji, koja je zadesila porodicu. Nosi muško dete, sina, koji će se zvati po ocu – Armin. Dete će uneti koliko toliku radost porodicama u ovoj tragediji, ali neće nadomesti tugu i bol zbog preranog gubitka Armina. Obe porodice, Begović i Gadžo, veliki su vernici, tako da ih je u celoj ovoj tragediji, gde je prerano prekinut jedan život, Alah ipak nagradio muškim naslednikom, koji će obrisati suze i vratiti osmeh na njihova lica“, kaže prijatelj porodice Begović.

„Kada smo čuli da je Almina odlučila da sinu da ime Armin, bili smo u istom trenutku i srećni i tužni, ali nam je drago što će Armin živeti kroz sina. Kako Enes podnosi sve ovo, bolje da ne pričam. Nadam se da će ga unuk malo podići, ipak je to sin njegovog Armina, i siguran sam da će biti najbolji deda“, dodaje pomenuti izvor.

Kuma Enesa Begovića, inače njegova koleginica Elvira Rahić, potvrdila je da je supruga pokojnog Armina, zasad kući, te da odlazi u bolnicu na redovne preglede jer je pred porođajem. Kuma je izrazila brigu za njeno stanje.

„Almina je kod kuće, okružena dragim ljudima i u velikoj tuzi. Žena je u drugom stanju, ide u bolnicu na pregled s obzirom na to da se termin za porodaj bliži. Cela Enesova porodica je s njom, njena porodica takođe, svi smo u velikom bolu. Nadamo se da će trudnoća do kraja da prođe kako treba. Samo ona zna kako joj je sada, kao i celoj porodici, zbog ove tragedije. Šta više da vam kažem“, zabrinuto je rekla Elvira.

Izvor: kurir.rs