Sloba i Rasta doživeli dramu na letu: „Sve se treslo, stvari su padale po putnicima“ – Pilot prinudno sleteo u Budimpeštu

Sloba Radanović i reper Stefan Đurić Rasta doživeli su pravu dramu na letu iz Dizeldorfa za Beograd u noći između nedelje na ponedeljak.

Oni su se ukrcali na poslednji let koji je iz ovog nemačkog grada išao za Beograd ali zbog velikog nevremena koje je u nedelju pogodilo region bili su primorani da prinudno slete u Budimpeštu.

„Avion je bio pun putnika, među nama je bilo i dosta muzičara koji su se vraćali sa nastupa iz dijaspore. U početku je sve bilo u najboljem redu ali su iznad Mađarske krenule jake turbulencije. U avionu se bukvalno sve treslo, padale su stvari po putnicima a onda je pilot zatražio dozvolu za prinudno sletanje“, ispričao je jedan od putnika i dodao:

„Kružili smo iznad Budimpešte po toj oluji i nikom nije bilo svejedno. Kada je nastala totalna panika u avionu pilot nas je obavestio da smo dobili dozvolu za sletanje i da ćemo uskoro biti na pisti u Budimpešti. Svima je laknulo kada smo to čuli i samo smo čekali da osetimo tlo pod nogama. Bukvalno su svi bili zeleni od straha uključujući i Rastu i Slobu“, završava priču gore pomenuti izvor.

Putnici su na pisti u avionu proveli više od sva sata.

Rasta je potvrdio da su ove informacije tačne.

„Sleteli smo noćas u Budimpeštu, a jutros rano smo stigli u Beograd kombijem. U pitanju je bila jedna nezaboravna avantura“, potvrdio je Stefan sa osmehom.

Izvor: kurir.rs