Slika ne laže: Svetozar Cvetković u ljubavi sa 15 godina mlađom koleginicom – Svi znate atraktivnu brinetu

Od momenta kada se saznalo da su Svetozar Cvetković i Jelena Đokić stavili tačku na brak, mediji i javnost započeli su spekulacije na temu novih ljubavi. Svetozar na to nije obraćao mnogo pažnje, a po svemu sudeći ni na udvaranje dama, što se navodno poslednijh dana promenilo.

Kako mediji pišu, nova devojka Svetozara Cvetkovića zakoračila je u život glumca, a tom dešavanju svedoči fotografija nastala tokom jedne glumačke turneje. Na njoj bivši muž Jelene Đokić grli svima poznatu brinetu. U pitanju je njegova koleginica Isidora Minić od koje je on stariji čak 15 godina, što mu nije strano jer je i od Jelene Đokić bio znatno zreliji.

Slika na kojoj se glumac umiljava Isidori, dok se ona zadovoljno smeška proširila se po portalima, što je kod mnogih izazvalo sumnje da se među kolegama nisu čista posla, a da li su spekulacije osnovane pokazaće vreme. Svetozar se, kao i uvek, nije oglašavao na tu temu.

Inače, ovaj emotivni momenat sa turneje uslikala je glumica Tamara Dragičević, zahvaljujući kojoj je fotografija i dospela u javnost. Ona je u opisu stavila da kolege „nisu krile emocije“, a da li su osećanja drugarska ili tu ipak ima nečeg više, ostavićemo vremenu da pokaže.

Izvor: story.rs