Skandal u jutarnjem kod Irine: „Koliko ste para uzeli od države“ – Pripadnik LGBT zajednice napustio studio (VIDEO)

Gosti jutarnjeg programa na TV Prva bili su spisateljica Minja Marđonović, bivši direktor „Belgrade Pride“ Marko Mihailović i Saša Borojević, analitičar čiji se stavovi izjednačavaju sa teorijama zavere.

Tema jutarnjeg programa „Prve TV“ bili su rezultati novog američkog istraživanja po kojima se svaki treći pripadnik generacije Z izjašnjava kao pripadnik LGBT+ zajednice; veliki skok je među onima koji se deklarišu kao biseksualni, a među njima su u prednosti žene. Ipak, od početka je bilo jasno da se učesnici neće baš držati teme.

Borojević je krenuo sa podacima koji bi trebalo da budu njegovi argumenti direktno upereni protiv LGBT+ zajednice, između ostalog, izneo je tvrdnju da postoje „teorije“ da se deca od malih nogu vaspitavaju da budu pripadnici LGBT+ zajednice, kao i da se ljudi deklarišu kao pripadnici iste, jer od toga „imaju finansijske koristi“, a u jednom trenutku je čak počeo da čita navodna imena osuđenih silovatelja koji su pripadnici LGBT populacije.

„Vi ne govorite o vašem privatnom biznisu i da zarađujete na deci. Ako mislite da neko više zarađuje zato što je LGBT, ajde se vi deklarišite pa da vidite šta ćete dobiti. Ja sam dobio samo pretnje smrću i uvrede“, rekao mu je Marko Mihailović.

„Koliko ste para uzeli, Marko?“, upitao je Borojević kao da ga preslišava.

„Od čega?“

„Pa od države, od koga si dobio ovih četiri miliona dinara?“, uporan je bio Borojević.

„Prvo, to su podaci koji su javno dostupni, a koliko dobija vaša organizacija?“, uzvratio je pitanjem Mihailović.

„Moja je stvar koliko, što to niste proverili, ja se bavim privatnim poslom“, odgovorio je Borojević.

„Pa vi imate 27 biznisa, ja nemam tri života da se bavim istraživanjem vašeg finansijskog poslovanja“, uzvratio je Mihailović.

„Zato ste se odlučili da propagirate pederluk“, izgovorio je Borojević, na šta ga je voditeljka upozorila na rečnik.

Iako je Irina Vukotić više puta pokušala da uspostavi kontrolu nad razgovorom, brzo se napravio totalni haos. Mihailović je na kraju napustio studio, a na društvenoj mreži „Iks“ podelio snimak cele emisije.

„Jutros sam prvi put izašao iz uživo emisije na televiziji. Do sada sam svašta doživljavao u TV duelima, ali ovo jutros na TV Prva nikada“, napisao je Mihailović.

Izvor: nova.rs