„Sin nam je završio u bolnici“: Ana Rajković potresena zbog skandala u Kataru ali i porodičnih problema

Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića, našla se u centru skandala za vreme trajanja Svetskog prvenstva u Kataru. Naime, na jednoj društvenoj mreži širili su se tračevi o njoj da je bila intimna sa pojedinim fudbalerima, što ona kategorički demantuje.

„Aferu sam prijavila policiji, samim tim sam i najlakše otkrila o kome se radi. Tako da će se policija baviti tima, a ja ću na kraju da dodam šlag na tortu“, kaže Ana Rajković.

Nakon svega što im se dogodilo, Ana ističe da je njen odnos sa suprugom samo ojačao.

„Mlađi sin nam je bio u bolnici i to je ono što je moglo da nas poljulja u emotivnom smislu. Zdravstveno stanje sina, a ne budalaštine koje neko piše i izmišlja“, kaže ona i dodaje da posle svih dešavanja nije potražila nikakvu pomoć psihijatra.

„Nisam potražila pomoć, ali ne kažem da mi nije potrebna, nisam imala vremena. Godina mi je počela pljačkom, naše kuće, zatim smo imali još dve pljačke, pa bolest našeg sina, pa izmišljena afera. Ako je moralo tako da bude, neka ga. Nemojte da mislite da nekoga omalovažavam, ali za sada nam to nije potrebno i nemamo vremena za to“, rekla je ona.

Ana dodaje da tokom skandala nije plakala, ali da je sve veoma iznerviralo.

„Prvo mi je bilo smešno, a onda mi više nije bilo ni smešno. Kada sam videla dokle sve ide zaista sam bila šokirana koje se to granice normalnog prevazilaze. Neću reći da se nisam nervirala jer jesam, a da sam plakala i tugovala ne. Imala sam podršku supruga i cele naše porodice, zato nisam imala razloga da plačem“, kaže ona i dodaje da su joj u svemu mnogo pomogli bliski ljudi i porodica.

„Pritisak kao pritisak nije prijatan, ali s obzirom na to da sam bila okružena porodicom, lagano sam prošla kroz sve, iako većina žena koja nema takvu podršku i čija porodica krene da sumnja u nju bude veoma teško. Zahvalna sam svom suprugu, majci i prijateljima“, poručila je Ana.

Njen život se nastavlja u Srbiji dok joj je suprug na pripremama, ali jedva čeka da se vrati na Majorku.

„Deca i ja smo u Srbiji sve do Božića, s obzirom na to da Peđa ide na pripreme, pa da ne bih bila sama ovde imam pomoć mame. Posle toga se vraćamo na toplu Majorku i jedva čekam“, zaključila je Ana, supruga golmana Predraga Rajkovića.

Izvor: blic.rs