Šenki je zaintrigirao ceo Balkan: Ekstremno je bogat, nosi čarape od 45 evra, a u kući mu je sve brendirano – Za Srbiju izrekao što bi retko koji Albanac

Širom Balkana Šenki Versaće poznat je po specifičnom stilu i u kući mu je sve u zlatu i sve „versaće“ pošto je to marka koju prosto obožava i ne libi se da to pokaže i na društvenim mrežama. Šenki poznat pod nadimkom Versaće živi u Severnoj Makedoniji ali je poznat i van granica te države.

Kad je reč i luksuznim automobilima, kućama, stanovima, skupom enterijeru, tu Šenki prosto ne žali novac, kupuje i šakom i kapom. Koliko je odan poznatom brendu, govori i to što mu je i donji veš Versaće, a samo za čarape izdvaja 45 evra. Svaki svoj automobil je personalizovao čuvenom šarom.

„Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe… Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano“, pohvalio se jednom prilikom Šenki.

„Zato će i kafić koji planiram da otvorim biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka Versaće“, rekao je pre šest-sedam godina Šenki Maslani zvani Versaće a u međuvremenu je planirano i ostvario.

Svojevremeno se osvrnuo i na Srbiju, o kojoj ima samo reči hvale:

„Nema šta, Srbija je prelepa, njena priroda ostavlja bez daha pa ću imati i gde da odmorim. Naravno, ono što je meni bitnije su prelepe devojke i noćni život Beograda. Zato sam i rešio da nađem kuću u kojoj ću moći da napravim najbahatije žurke kakve Srbi nisu videli“, ispričao je Šenki tada, a danas je vlasnik luks vile u Beogradu.

Izvor: kurir.rs