Selma Bajrami ne prestaje sa provokacijama – Najnovijim komentarom izazvala bes naroda: „Tek ćeš se nasekirati“

Bosanskohercegovačka pevačica Selma Bajrami vraćena je juče sa Aerodroma „Nikola Tesla“ jer joj je zabranjen ulaz u Srbiju zbog pevanja albanskih nacionalističkih pesama i pokazivanja dvoglavog orla.

Pevačica je vraćena drugim avionom u Sarajevo, ali je na društvenim mrežama nastavila da provocira. Naime, Selma je stavljala videa na kojima se vide ulice Beograda, kao i video sa aredroma uz pesmu „Mashala“ Jelene Karleuše i Milice Pavlović.

Bajramijeva, koja se nakon pojavljivanja skandaloznog snimka, branila da ona peva sve pesme i da poštuje sve narode, sad je pokazala koliko ju je sve ovo pogodilo.

Koliko je licemerna, može se reći i bezobrazna, pokazuje komentar koji se pojavio na društvenim mrežama. Naime, jedan korisnik je komentarisao: „Nasikirala se“, a Selma je odmah odgovorila: Mnogo… uz emotikona koji plače od smeha.

„Kad osetiš po džepu jer nema para iz Srbije, plakažeš al ne od smeha nego od muke“, „Tek ćeš se smejati, ali od muke, kad budeš pevala za 15 evra“, „Neće biti para iz Srbije više, ni tezgi, pa se ti nemoj sikirati“… nižu se komentari korisnika društvenih mreža.

Izvor: kurir.rs