Sedam godina bez Jelene Marjanović: Na pomen došlo samo njih troje – Jedna stvar sve zbunila

Uroš i Miloš Marjanović, kao i Vera Vukomanović, juče su bili na groblju Zbeg kako bi obeležili sedmu godišnjicu od smrti Jelene Marjanović.

Slučaj pevačice godinama intrigira javnost, ispredale su se teorije zavere i razne mogućnosti, iako je za policiju i pravosuđe ovaj slučaj od početka imao samo jednog osumnjičenog, Zorana Marjanovića. Viši sud u Beogradu, podsetimo, u julu 2022. godine osudio je Zorana Marjanovića na 40 godina zatvora za ovo delo.

Na borčanskom groblju Zbeg gde Jelena počiva, i juče se okupila porodica osuđenog Zorana – njegov brat Miloš, sin Uroš iz prvog braka i kuma Vera. Njih troje, kao i svake prethodne godine, došli su u crnini i doneli žito, vodu, sok i vino a onda su zapalili sveće.

„U miru i tišini njih troje su u prepodnevnim satima došli na groblje. Čudno je jer nisu međusobno komunicirali dok su mirno stajali kraj spomenika, a zatim su otišli. Ranijih godina na ovaj datum dolazio i Zoran, koji sve vreme tvrdi da nije kriv. Verujemo da su i u njegovo ime zapalili sveću Jeleni, a on je to sam učinio u crkvi u Centralnom zatvoru. On inače provodi vreme iza rešetaka uglavnom moleći se“, ispričao je izvor Kurira.

Zoranovi brat, sin i kuma toga dana nisu davali izjave, a za Kurir su kratko rekli „da nisu u mogućnosti da pričaju“.

Izvor: espreso.co.rs