Saša Matić o saradnji sa Marinom Tucaković: Milion puta sam se pitao odakle toj ženi snaga

Pevač Saša Matić godinama je poslovao sa kantautorkom Marinom Tucaković, a jedna njena pesma našla se i na njegovom poslednjem albumu koji je nedavno izašao. Saša o Marini ima samo reči hvale, a kako kaže, ona je do poslednjeg atoma snage radila i pisala.

– Godinama sam radio sa Marinom Tucaković i Futom, oni su mi bili alfa i omega, što se mi dogovorimo to je bilo to. Sa Jelenom Trifunović takođe sarađujem dugi niz godina, svašta interesantno se tu dešavalo. Kad smo se Jelena i ja upoznali, nikako nismo mogli da se ukačimo i povežemo. Odjednom kada je napisala „Milo moje”, i kada mi je čitala tekst oduševio sam se – rekao je pevač u emisiji „Premijera – Vikend specijal”, pa se osvrnuo kakvu su komunikaciju on i Tucakovićeva imali…

– Marina Tucaković je žena do poslednjeg dana radila, i delovala je kao da je sve normalno. Ona je mene zvala „doktore”. Toliko je bila puna duha i pozitivne energije, milion puta sam se pitao odakle toj ženi snaga. Mi smo nju zvali mama. I dok nije bila bolesna imali smo korekcije u tekstovima, a nekad smo imali i nedoumica šta valja, a šta ne – dodao je pevač, ističući da se uvek divio njenoj energiji.

– Bila je genijalna, ali bio joj je otežan govor poslednjih meseci. Rekla mi je: „Doktore napisala sam tekst i sad ću da ti snimim na vacap ja ovako mutava”, ona je bila car i najbolja žena na ovom svetu. Da je bilo sreće da ju je Bog poživeo još malo, čast je što sam imao još jedan njen pečat na ovom albumu za ovih dvadeset godina – zaključio je Saša.

Izvor: 24sedam.rs