Sandra Afrika o fudbalerima: „Oni su napadni samo u Instagram porukama – Trebalo bi tako i na terenu“

Sandra Afrika je jedna od najatraktivnijih pevačica na domaćoj scenei, zbog čega ima veliki broj udvarača. Njen inboks vrvi od poruka od strane njenih fanova, ali i javnih ličnosti i sportista.

Pevačica se nedavno pojavila na snimanju novogodišnjeg programa na televiziji Dragane Mirković, i tom prilikom govorila je o tome da li je zaljubljena, kao i o škakljivim temama.

„Imam simpatiju. Zaljubljena jesam, a šta će biti ne znam“, zagonetno je rekla Sandra.

Na pitanje da li joj je poruke slao možda i neki od članova reprezantacije Srbije u fudbalu i kako se udvaraju fudbaleri, pevačica je rekla da jeste.

„Jeste, ali ja neću reći ko. Iz poštovanja. Napadni su. Ne kao na terenu. Trebalo bi takvi na terenu da budu, malo napadniji. Oni su napadni samo u Instagram porukama“, rekla je Sandra kroz smeh i dodaje da su poruke ipak bile pristojne.

Na pitanje novinara ko joj je od fudbalera najlepši, Sandra je dala diplomatski odgovor.

„Nemam iskreno nekog ko mi je najlepši. Mogu od mojih kolega da vam kažem ko je najlepši. Izdvojila bih Sašu Kovačevića. Idem stalno kod njega u restoran, živimo u istom naselju. On mi je kompletan muškarac, jako kulturan, lepo izgleda“, priznaje pevačica.

Njena izjava o istopolnim brakovima izazvala je velike reakcije u javnosti, a sada je još jednom prokomentarisala:

„To je bila tema široka. Generalno, nemam problem sa tim, ja kao ja, prosto svako ima pravo da sa svojim životom radi šta želi. Nego su tu bile upletene druge stvari, vezano za decu. Mislim da bi trebalo… kako deci objasniti da su to tata i tata, treba da se razmnožavamo. Opet kažem, to je širok pojam“, zaključila je Sandra.

Izvor: kurir.rs