Sahranjena Andrijana Lazić: Brat na čelu povorke, roditelji jedva stoje na nogama – Došle i drugarice i poznati pevač

Pevačica Andrijana Lazić koja je tragično nastradala prošle nedelje u Dubaiju, kada je pala sa 24. sprata, sahranjena je danas u Velinom Selu, u Bijeljini.

Nešto pre sahrane u porodičnoj kući okupili su se prijatelji, komšije i članovi porodice dvadesetosmogodišnje devojke. Od poznatih na sahranu je došao pevač Miloš Bojanić sa suprugom, budući da su bili bliski prijatelji sa Andrijaninom porodicom.

Ka groblju su se zaputili noseći vence belih ruža. Potresne scene ispraćene su suzama i tišinom. Na čelu povorke je skrhkan Andrijanin brat, a svi su prisutni su zanemeli od tuge i bola. Stigle su i pevačicine drugarice ali nisu želele da daju izjave za medije.

Danas se Andrijanin otac Nebojša još jednom oprostio od svoje ćerke na društvenoj mreži Fejsbuk.

„Anđele moj, lakše mi je, jer si među anđelima. Nastojao sam biti dobar tata i tvoj zaštitnik kao Beli anđeo. Ali, uzeli su te anđeli sebi i neka te čuvaju! Znaš, moj dobri anđele, svaki dan bez tebe je teži i teži, kako dalje bez tebe? Stalno pomišljam ući ćeš u kuću, sići sa sprata, izaći iz svoje sobe! Nikako da prihvatim realnost da nisi sa nama, pored mene. Toliko nedostaješ, ti sa svim svojim dobrim osobinama, ali i tvojom tvrdoglavošću koja te činila posebnom, jer si imala svoje JA! Želim da te se sećam kao na ovoj slici, vedru, nasmejanu i srećnu! Nadao sam se da ćemo proživeti još mnogo srećnih trenutaka, ali ti ćeš ostati sreća moga srca. Ovi dani bez tebe kidaju dušu, srce, kompletan organizam. Nadam se iskreno da si ti našla svoj mit i to mi je sada najbitnije“, napisao je Nebojša na Fejsbuku.

Izvor: alo.rs