Sa 22 godine Eva Ras je saznala zapanjujuću istinu o ocu: „To se tada krilo od sveta“ – Majka joj je zabranila da se viđa s njim

Glumica Eva Ras nedavno je otkrila kako je saznala zapanjujuću istinu o svom ocu kada je imala 22 godine. Otac joj je tada priznao da je gej.

„Moj otac se pokazao kao divan čovek. Majka je kada smo to saznali govorila da će sebi oduzeti život ako budem imala kontakt sa njim. On je rekao da to ne smemo da dozvolimo i da ne možemo više da se viđamo“, ispričala je glumica u emisiji Puls Srbije kod voditelja Ivana Gajića.

„Napravio me je kad je imao 18 godina. On tada nije ni znao da je homos3ksualac. Nikada sebi nije oprostio što je razočarao moju majku“, priznala je Eva Ras.

Glumica je rekla se u to vreme skrivala orjentacija prema istom polu.

„U to vreme se sve to krilo. Ja sam imala 22 godine kada sam to saznala i da su ti njegovi partneri poseban soj ljudi. Da ne možemo da ih osuđujemo kao u srednjem veku. Ja od tada imam razumevanja za gejeve, jer oni nisu to zato što žele da budu, već se sa tim rađaju“, kaže glumica.

„Oni su ljudi vrlo obrazovani i čak vrlo lepi. Moj otac je ličio na mladog Breda Pita. Ja sam se strašno ponosila što ja nisam imala ni 22 godine, a on 40. Svi tada imaju očeve koji su oronuli, a moj otac onako nabildovan i lep“, rekla je Eva u pomenutoj emisiji.

Izvor: kurir.rs