„Rekao sam Filipu, gotovo, vodi“: Bili su samo 10 dana u vezi, ali Aco Pejović je znao da su Prija i Filip rođeni jedno za drugo

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović su u braku od 2018. godine. Njen kum na venčanju bio je pevač i njen veliki prijatelj Aco Pejović, a njegov košarkaš Miloš Teodosić.

Malo ko zna kako je došlo do toga da baš Aco bude Prijin kum na venčanju. Sve je počelo šalama na jednom rođendanu gde su Filip i Aleksandra sedeli prekoputa Ace.

„Ja kada sam video njih dvoje, ja sam rekao Filipu „Gotovo, vodi“. Njima je ljubav iz očiju izlazila, ko god je video, a i sada, vidi koliko se vole. Filip je rekao tada ako tako bude, da ću ja biti kum“, ispričao je Aco u emisiji „Premijera Vikend Specijal“ svojevremeno.

„Ona me kritikuje, ali ja joj objašnjavam da mora da shvati… Aleksandra i moj kum Mrva su mi svetla tačka u mom životu. I svi ostali naravno da ih volim, ali su negde daleko, a oni su mi tu“, poručio je on tada.

Pevačica nikada nije krila koliko je ponosna što baš Acu ima za kuma.

„Ja imam tu sreću da mi je Aco kum, da poznajem Saleta, da poznajem ljude koji imaju ozbiljne karijere i mogu mnogo da naučim, volim da sednemo da pevamo, ali volim i da slušam ono što imaju da mi kažu“, ispričala je ona tada.

I Filip Živojinović govorio je jednom prilikom na temu kumova.

„Gledao nas je sve vreme i rekao mi „Svadba, ti si gotov“ – ispričao je svojevremeno Živojinović u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

„Ponavljao je to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi, kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli „Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum“, ispričao je Filip kome je na venčanju kum bio Miloš Teodosić.

Izvor: kurir.rs