Razveo se nakon 33 godine braka ali ne odustaje od ljubavi: Bajaga u vezi sa atraktivnom crnkom, preselio se kod nje (VIDEO)

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga nakon 33 godine braka razveo se od supruge Emilije, a iako retko priča o privatnom životu, on je potvrdio da su se razišli.

„Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi… Mada, verovatno već svi znate… Pa, da se i ja oglasim. Zvanično razveden“, poručio je on tada na Fejsbuku.

Jednom prilikom je u izjavi za medije potvrdio da nije emotivno slobodan, a nedavno su ga kamere „Paparaco lova“ uhvatile sa novom partnerkom.

Par uživa u ljubavi, a Bajaga se čak preselio kod svoje izabranice, koja inače, nije javna ličnost. Sudeći po kadrovima, može se steći utisak da su sličnih godina, te nema sumnje da se i te kako dobro slažu i uživaju u ljubavi.

Bajaga je samo jednom govorio o novoj ljubavi. Tad je naglasio da je i te kako svestan da se za sreću treba boriti, bio čovek u sedmoj deceniji, poput njega, ili mlađi.

„Ljubav je najvažnija stvar u životu, i nikad ne treba odustajati od nje“, poručio je jednom prilikom.

Izvor: espreso.co.rs