Ražnatovići dali više od pola miliona za Bogdanin porođaj: Samo jedan dan košta 300 evra, a ovo su ostali troškovi

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, na drugi dan Uskrsa na svet je donela sina kom su dali ime Krstan. Dečak se rodio na simboličan dan za porodicu – istog datuma kad i njegov deda Željko Ražnatović Arkan. Ceca Ražnatović je navodno za snajkin porođaj dala 616.000 dinara.

„Tako je izabrala privatnu kliniku u kojoj samo porođaj košta 450.000 dinara. To, međutim, nije ceo trošak, jer je za jedan dan koji su Bogdana i mali Krstan proveli na intenzivnoj nezi platila još 38.000 dinara, a ako ostanu još četiri dana u porodilištu, kao što su planirali, izdvojiće još 128.000 dinara“, ispričao je izvor za Kurir.

Ceca je u svoju velelepnu vilu na Dedinju pozvala najbliže prijatelje, a većina njih se latila mikrofona. Među prvima je došla kuma Viki Miljković, a zatim i Marijana Mateus, Aleksandra Mladenović, Joca Stefanović, Sanja Papić, Žika Jakšić, Marko Đedović, Marko Nikolić, Mirko Šijan, Marina Visković… kao i cela porodica Rodić.

Veselje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a ponosnom tati Veljku su pocepali na desetine majica. Slavlju nije mogla prisustvovati tetka Anastasija, koja već nekoliko meseci boravi u Sevilji sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljem.

Izvor: informer.rs