Radu prozvali zbog bakšiša, ona im odbrusila, pa potkačila bivšu ministarku: „Stajlinzi političara koštaju 30.000 evra – Ne sme Zoranica da nema za torbu“

Pevačica Rada Manojlović našla se na meti kritika mnogih tviteraša nakon što su se u javnosti pojavili snimci na kojima se vidi kako su njen bakšiš sa jednog privatnog slavlja s poda skupljali metlom. Rada je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, pa se u komentarima obrušila na one koji su je napali, tvrdeći da nije uradila ništa loše.

„Jedna jako vesela svadba ahahah i najluđa mlada“, napisala je Rada na Tviteru ispod snimka, što je izazvalo bes tviteraša, pa su je mnogi kritikovali.

„Prvo pomislim iz više tvojih tvitova da si izuzetno normalna, pristojna, stabilna osoba. Onda izbaciš ovakav malograđanski video, gde se pare skupljaju đubrovnikom, bez imalo skromnosti, već samo bahato i bezobrazno. I još hvališ“, komentarisao je jedan tviteraš.

Pevačica je odmah odgovorila, kao i uvek otvoreno i iskreno.

„Da li znate da se bakšiš daje muzici? Šta vam je? To je moj posao. Ovo je smešna i spontana situacija. Mislim da je mnogo bahatije što političari i posebno političarke otvoreno pisaju po sirotinji. Nose stajlinge od 30.000 evra, piju vino od 8.000 evra, ali iz budžeta koje plaća ta ista sirotinja“, počela je Rada, pa nastavila:

rada

„Jesam li ja ovo ukrala? Ne mogu da verujem dokle ćete više prozivati pevače koji su milion besplatnih humanitarnih koncerata odradili, ne zna se koliko su uplatili za lečenje bolesnih… Šta su uplatile Zorana, Danica, Darija? Mi ovo sve vratimo narodu. Šta vam političari vrate? Šta su vam dali? Osim što su napravili narod na sirotinju“, odgovorila je Manojlovićeva na komentare pratilaca da je ružno što je tako sakupljala novac.

Rada je zatim napisala još jedan tvit u kojem je oplela po Zorani Mihajlović, bivšoj ministarki.

„Ne sme Zoranica da mi nema za tašnu od 10.000 evra. Moram da popunim budžet za to“, napisala je Rada.

Izvor: kurir.rs