Radašin sa Farme sve je zasmejavao u rijalitiju: Pogledajte kako izgleda danas i čime se bavi

Radišu Miljkovića (52) publika zna iz više rijaliti programa, čak se može reći da je prava rijaliti zvezda. U rodnom selu Ljupten, između Aleksinca i Niša, malo ko ga zna po imenu. Dok se ne potraži Radašin, niko vam ne kaže gde je kuća ovog veselog i iskrenog čoveka. Bio je učesnik nekoliko rijalitija, nema, kako kaže, dlake na jeziku, a sada mu se, po svemu sudeći, smeši ulazak u „Zadrugu 6“.

U kući u kojoj živi sa ženom Zlatkom, sinom, snajom i četvoro unučadi (Jelena, Jovan, Petar i Hristina), ekipu Kurira dočekao je domaćinski. Rakija, kafa, meze, sve po redu.

„Radujemo se jer mi unuka Jelena danas kreće prvi dan na posao. Radi drugu smenu. Da l’ brao jabuke ili išao u rijaliti šou, meni je isto. Tuđe neću, a volim da zaradim. Ne kradem ništa drugo sem ženskih poljubaca“, kroz osmeh priča Radašin, koji kaže da se prvi put javio da učestvuje u nekom uživo programu pre dvadesetak godina. Ali ne kao Radašin.

„Tek kasnije kad su videli da sam otvoren, iskren, rekli su mi da sam isti Radoš Bajić u seriji „Selo gori, a baba se češlja“. Znaš kako, čoveku bog da život i on ako samo sedi, radi i ne uživa, onda džaba ti sve. Odavno, ja sam gledao televizor i video da pozivaju za tu emisiju „Ćao, Darvine“ i odmah sam se prijavio. Onda su me zvali u „Ludi kamen“, „Menjam ženu“… Ma svašta je tu bilo, ali upoznao sam dobre ljude. Mogao sam ja da živim u Beogradu. Imao sam tamo i posao na železnici, i to divan posao, ali ne mogu toliko da sedim u mestu“, priča Radašin.

On kaže da pokušava da svojom iskrenošću, ali i dobronamernim stavom pokaže da čovek mora da bude otvoren, da bude drugar pre svega.

„Imam ja dobre prijatelje. Evo, recimo, Zorica Marković, Lepa Lukić, to su veliki ljudi, velike žene. Bio sam sjajan s Marinkom Rokvićem i uvek sa Erom Ojdanićem. Svi mi starija generacija umemo dobro da se šalimo. Miki Đuričić je recimo dobar drugar, on je neiskazani drugar, ali ima i taktiku. Ume da uradi nešto da ga svi napadaju, a tada mu gledanost raste. Pa to je tako. Sećam se kad sam masirao žene, pa mi Vendi kaže da je masiram po stomaku, pa malo niže. Uh, reko, i sreća, ukapiram da je htela da napravi jednog učesnika što je bila ranije s njim ljubomornim. Odmah sam se povukao. Ma ajde, ja da nagrabusim ni kriv ni dužan“, objašnjava Miljković i dodaje da je voditelj Ognjen Amidžić isto sjajan lik.

Kako dalje kaže, ne voli da se folira, ali krivo mu je zbog jedne stvari.

„Narod je nekako postao živčan. Mislim, bre, bebe kad se rode, i one su živčane. Mladi su nervozni, svi imaju kratak fitilj. Stigla nas ona nemaština odranije, pa ratovi, sve je to uticalo. Ne znam, bre, ja sam zadovoljan. Kući su mi dobro, ja se družim, radim, nemam na šta mnogo da se požalim. Sad nestane ti internet, odma’ tuga vlada. Ajde more“, odmahuje rukom Radašin, koga će publika izgleda gledati u Zadruzi 6.

Izvor: kurir.rs